Jiul a scos o remiză albă în primul meci județean

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:55 Ligi județene
Jiul a scos o remiză albă** în primul meci județean

Jiul Petroșani a reușit o remiză, scor 0-0, acasă, în fața mult mai experimentatei sale adversare Retezatul Hațeg. Cu Radu Ion, la 44 de ani, pe teren și cu ambiția de a renaște, Jiul nu a făcut deloc un meci slab, din contră suporterii prezenți la meci, dar și cei din conducere au fost mulțumiți.

„Suntem foarte mulțumiți de acest rezultat și de jocul prestat, iar de Radu Ion, jos pălăria. Să joci la 44 de ani 88 de minute este un act de mare curaj”, a declarat președintele Jiului, George Boboc.

Antrenorul principal Toni Sedecaru a trimis pe teren următoarea formulă de joc: Ilie Anton, Bălan, Sandu Remus, Pavel, Ungur, Gheoghiescu, Poenaru, Grigoriu, Ilie, Radu Ion, Drăgoescu.

Anton, revenire la Jiul

Portarul Ilie Anton a lăsat postul de antrenor jucător de la Universitatea Petroșani și a revenit la marea lui iubire, Jiul Petroșani, Acesta a fost titular în partida cu Retezatul și a fost printre remarcații suporterilor din Petroșani.

Fanii entuziasmați de echipă

Cei aproximativ 200 de suporteri prezenți la meci au fost mulțumit de jocul echipei și nu ezitat să-și scrie gândurile pe site-urile de socializare: „Un nou început al Jiului sub „umbrela” marilor jucători de acum două decenii:Toni Sedecaru, Damian Militaru, Marin Tudorache sau antrenorului-secund și jucător Mugurel Radu. Doar aceste nume alături de experimentatul portar Ilie Anton sau tinerii jucători Remi Iulian, Drăgoescu Răzvan sau Ungur Dacian au dat speranțe suporterilor care au fost alături de echipă chiar dacă se anunța un Retezat puternic care vine să câștige cu mulți jucători în echipă formați sau trecuți pe la Jiul : Șaucă, Popesc, Crișan, Kallay sau Tonca.

Un meci frumos, dârz, de luptă, uneori depășind chiar limita regulamentului cu o ușoară dominare a echipei oaspete în prima repriză, dar care în mod surprinzător a căzut fizic în repriza a II-a, lucru care a convenit de minune jiuliștilor echilibrând jocul și având unele ocazii prin Mugurel Radu din lovitură liberă de două ori Drăgoescu din incursiunile sale demne de atletism sau chiar a tânărului Ungur Dacian în ultimele minute înaintând din propria jumătate până în apropierea careului hațegan, șutând slab, lipsind-ui suflu.

De remarcat și antrenorul Jiului, nea Toni care a dat dovadă de cunoștințe tehnico-tactice mult mai vaste decât tânărul lui omolog Flaviu Itul.

Remarcații acestui meci sunt toți jucătorii Jiului, dar cu unele plusuri pentru experimentații Ilie Anton și Mugurel Radu, Remi – siguranță în apărare, viteza lui Drăgoescu și grupul suporterilor care indiferent de liga în care joacă sunt alături de Jiul! Cinste lor , Cinste lor, jiuliștilor! Hai Jiul 1919 Petroșani!”.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:55 Ligi județene
Pe aceeași temă