Inter Markus Coteana a câștigat ediția din acest an a Ligii a IV-a Olt

Marius ANGHEL 02 Jun. 2014, 15:55 Ligi județene
Inter Markus Coteana** a câștigat ediția din acest an a Ligii a IV-a Olt

Inter Markus Coteana a devenit campioana județului Olt, după ce a câștigat partida din ultima etapă a Ligii a IV-a.

Inter Markus Coteana și-a adjudecat titlul județean, după ce duminică a câștigat cu 3-0 partida disputată la Rusănești, cu scorul 3-0, golurile fiind marcate de Dragoș Niculescu, Dincă și Bâră.

Antrenorul formației din Coteana, Valentin Turiac, s-a arătat încântat de parcursul elevilor săi și a ținut să-și felicite jucătorii. „Nu am avut probleme în partida de la Rusănești. Am fost deranjat de faptul că echipa gazdă a prestat un joc foarte dur, permanent ne-au lovit. Îi felicit pe jucători pentru parcursul din acest an. Suntem foarte încântați că am câștigat titlul județean, este o mare realizare. Ne pregătim pentru meciul de baraj, unde sperăm să facem un meci foarte bun”, a spus Valentin Turiac.   

Inter Makus Coteana: Petre Radu, Petrișor Marin, Dincă, Cocorăscu, Băluță, Nistor, Neamțu, Popa, Bâră, Fieraru, Vasilescu. Au mai jucat: Alexe, Ilie, Matei, Niculescu.

Vedea Văleni a încheiat cu o victorie acest sezon, învingând pe teren propriu Oltul Curtișoara, cu scorul 3-0, toate cele trei goluri fiind marcate de Ioniță. Oficialul grupării din Văleni, George Șofaru, s-a arătat mulțumit că formația sa a încheiat sezonul pe ultimul loc al podiumului.

„A fost un meci frumos cu Oltul Curtișoara, la capătul căruia am reușit să ne impunem cu 3-0. Am terminat cu o victorie acest sezon și suntem foarte mulțumiți că am încheiat această ediție de campionat pe locul al treilea din clasament”, a spus George Șofaru.

Meci frumos la Vlădila, unde echipa locală a primit vizita formației Viitorul Grădinile. Formația din Grădinile a câștigat acest ultim joc al sezonului cu 6-2, golurile oaspeților fiind marcate de Băltărețu, Neagu (de două ori), Butoi (de două ori) și Stanciu, iar pentru gazde au redus din diferență Copilescu și Marin.

Meci echilibrat la Băbiciu, unde echipa locală a remizat, 1-1, cu Olimpia Rotunda. Gazdele au deschis scorul prin Stoean, gruparea din Rotunda egalând în prelungirile jocului.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 02 Jun. 2014, 15:55 Ligi județene
Pe aceeași temă