Înger păzitor cu „U”! Rădulescu: „În prima repriză am arătat ca o echipă mare de Liga I”

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 17:24 Ligi județene
Înger păzitor cu

Partida cu „U” Cluj din 16-imile Cupei a fost cea mai importantă de până acum și pentru tânărul portar al lui „Ripi”. Iulius Rădulescu a reușit la doar 20 de ani să arate siguranță și a încasat doar un singur gol de la prim divizionara ardeleană în victoria-minune a echipei sale cu 2-1.

„O șansă mică dar ați văzut că am abordat bine un meci greu. Adversarul poate ne-a luat de sus fiind din Liga I dar am demonstrat că avem valoare și toți de aici putem juca mai sus. Se poate spune că am fost mai solicitat, mă bucur că am putut să ajut echipa, toți jucătorii ne-am dăruit”, a declarat la final Rădulescu.

Portarul născut la Făget evoluase la Flacăra în Liga a III-a înaine de proiectul Ripensia. Iulius Rădulescu consideră că în prima repriză a jocului cu „U”, „Ripi” a fost echipa cu față de prima divizie.

„Nu vreau să vorbesc despre cei de la U Cluj dar în prima repriză am arătat ca o echipă mare de Liga I. Ei poate ne-au desconsiderat puțin. Noi sperăm să ajungem cât mai sus în Cupa României. Nu m-am gândit la următorul adversar. Să fie unul cât mai accesibil, de ce nu, să mergem mai departe”, a mai spus tânărul goalkeeper bănățean.

„Toate fazele sunt grele la nivelul acesta, trebuie să fii concentrat 100%. Mă bucur că am luat doar un gol și mi-am ajutat echipa. Când a scăpat Ursu 1 la 1 și am scos-o. Aceea a fost cea mai importantă”, Iulius Rădulescu, portar Ripensia

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 25 Sep. 2013, 17:24 Ligi județene
Pe aceeași temă