Implozie la Inter Petrila! Un jucător a fost suspendat 1 an

29 Mar. 2012, 15:28 Ligi județene
Implozie la Inter Petrila!** Un jucător a fost suspendat 1 an

Pedepse dure pentru incidentele din teren și tribună de la Petrila! Jucătorii și spectatorii petrileni s-au dat la adversari și arbitrii și au pățit-o. Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Hunedoara a dictat cea mai drastică pedeapsă în 2012 unui jucător din Liga a IV-a.

Astfel, Georgică Constantin de la CS Inter Petrila a fost suspendat 1 an și va plăti 200 de lei penalitate sportivă pentru că în timpul meciului cu Șoimul Băița (scor 1-2) din etapa a XX-a l-a înjurat, bruscat și lovit cu palma pe arbitrul Petre Voica din Deva.

Mai mult, clubului Inter Petrila i s-a interzis dreptul de a organiza două jocuri pe teren propriu și a fost amendat cu 500 lei deoarece pe parcursul jocului cu CS Vulcan (1-1) din etapa a XIX-a spectatorii petrileni s-au comportat nesportiv: au înjurat încontinuu jucătorii echipei adverse și brigada de arbitrii pe care la final i-au bombardat din tribună cu PET-uri. Unul dintre arbitrii a fost lovit cu un bidon de plastic! Jocul a fost condus de o brigadă de arbitri condusă la centru de Denis Haidiner din Hunedoara ajutat la cele două tușe de Marius Pavăl din Simeria și Francesca Ghișe din Deva. Observator al jocului a fost Grigore Macavei, președintele Comisiei Județene de Arbitraj Hunedoara.

Astfel, Inter Petrila va disputa pe teren neutru meciurile cu Metalul Crișcior (etapa a XXII-a din 31 martie) și Retezatul Hațeg (etapa a XXIV-a, intermediară, din 11 aprilie).

Articol Scris de Sami Tamaș

29 Mar. 2012, 15:28 Ligi județene
Pe aceeași temă