Ibra cel norocos! Emanuel Popa a marcat golul 100 în campionat pentru AS SR Brașov

Marius ANGHEL 24 Apr. 2018, 13:40 Ligi județene

Minutul 20 al meciului AS SR Brașov – Inter Cristian (scor 4-1). Stegarii conduceau deja cu 1-0 după golul lui Alin Damian din minutul 7. Răzvan Damian l-a lansat pe Cristi Cocan, care a trecut ușor de Stîngu, și i-a făcut cadou golul lui Emanuel Popa. Despre Popa se spune că este un atacant extrem de norocos. Sâmbătă a reușit „dubla”, dar golul marcat în minutul 20 a intrat în istoria clubului brașovean, pentru că Ibra, așa cum e poreclit, a devenit marcatorul golului 100 din acest campionat!

„De felul meu sunt un tip norocos, dar fără noroc în fotbal și credință în Dumnezeu nu poți reuși. Nu m-am gândit nicio clipă că eu voi fi marcatorul golului 100 în campionat, dar sunt fericit și pot spune că este o satisfacție unică. Alin Damian m-a felicit imediat după gol. Golul 100 îl dedic familiei, colegilor, antrenorilor, suporterilor, dar și părintelui Mihai Mano-lache din Brașov”, spune Ema Popa pentru Monitorul Expres.

„Pot juca la potențial maxim”

Transferat în acestă iarnă de la Olimpic Cetate Râșnov (Liga 3), Emanuel Popa s-a impus rapid în sistemul 4-3-3 în care este folosit ca atacant central. Până acum a marcat doar trei goluri, unul în meciul cu Inter Tărlungeni și două în meciul cu Inter Cristian.

Extrem de puțin, însă atacantul abia s-a refăcut complet după o accidentare suferită într-un meci amical disputat înaintea starului returului. „Acum pot spune că am ajuns într-o formă bună. Am avut probleme după amicalul de la Târgu Secuiesc, dar acum sunt complet refăcut și pot juca la potențial maxim. Voi da multe goluri!”, spune Ibra de Brașov.

„Să-l facem pe Alin Damian golgheterul campionatului”

Referitor la finalul acestui sezon, Ema este convins că AS SR Brașov nu va avea probleme. „Am început bine returul, echipa este în grafic și până la final nu vom mai ceda primul loc. Am trecut cu bine seria meciurilor mai dificile, acum avem un program mai lejer cu adversari accesibili, dar vom trata cu toată seriozitatea toate jocurile rămase de disputat. Pentru finalul sezonului am două obiective, să reușim promovarea și să-l facem pe Alin Damian golgheterul campionatului”, a încheiat atacantul brașovean.

După 20 de etape desfășurate în campionatul Ligii a 4-a Brașov, AS SR Brașov ocupă locul 1, cu 54 de puncte, cu trei mai multe decât Precizia Săcele, principala contracandidată la promovare.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Cătălin IGNAT

Marius ANGHEL 24 Apr. 2018, 13:40 Ligi județene
Pe aceeași temă