Vești bune pentru AS SR Brașov după întâlnirea cu primarul Scripcaru. „90 la sută problemele sunt rezolvate”. Mesajul noului manager pentru jucătorii nemulțumiți

Marius ANGHEL 18 Jul. 2018, 11:54 Stiri

Semne bune la AS SR Brașov, după întâlnirea de ieri a șefilor clubului nou-promovat în Liga 3 cu primarul George Scripcaru. Paul Enache, cel care este reprezentantul oamenilor de afaceri care vor finanța clubul, spune că, în proporție mare, lucrurile sunt rezolvate.

„90 la sută problemele sunt rezolvate! Am discutat cu primarul George Scripcaru și a fost deschis în ceea ce privește susținerea fotbalului brașovean, în special la nivel de infrastructură. Sunt semne bune, mai ales că și Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, sprijină acest proiect. Miercuri voi merge la București pentru a regla lucrurile cu oamenii care vor investi la echipă, iar joi voi discuta cu jucătorii și antrenorii despre ce urmează să facem. Vasile Dochița va rămâne președintele clubului, iar eu voi fi manager pe partea sportivă”, a spus Paul Enache.

Acesta are și un mesaj clar către jucători. „Am înțeles că au fost ceva probleme la reunire. Nu vreau să mai aud că un jucător nu dorește să se antreneze. Treceți la treabă, timpul este scurt, iar obiectivul este promovarea în Liga a 2-a. Suntem o echipă care reprezintă Brașovul și nu putem sta în fotbalul mic”, a spus Paul Enache.

La finalul acestei săptămâni, AS SR Brașov va începe seria meciurilor de pregătire. Primul adversar al stegarilor este SC Oțelul Galați, echipă aflată în această perioadă în cantonament la Tărlungeni. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului. Altfel, la antrenamentul de astăzi dimineață s-a prezentat și mijlocașul Sorin Strătilă.

Săptămâna trecută, AS SR Brașov a rămas fără propietarul Simon Maurer, afaceristul anunțând că nu mai poate susține echipa de unul singur din cauza religiei pe care o are. Acesta a spus că va rămâne la gruparea suporterilor stegari doar ca sponsor.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 18 Jul. 2018, 11:54 Stiri
Pe aceeași temă