Frăsineanu, principalul lui Atletic Bradu!

Mihai Andries 01 Feb. 2013, 11:51 Ligi județene
Frăsineanu, principalul** lui Atletic Bradu!

La scurt timp după ce Florin Pampea a pă­răsit echipa pentru a deveni secund la SESO Cîmpia Turzii în Liga a IV-a, con­du­cerea for­mației de Ligă a IV-a Atletic Bradu a găsit în­locuitor pentru postul de principal. Cor­nel Frăsineanu îi va conduce astfel pe alb-verzi în returul campionatului, obiectivul aces­tu­ia fiind promovarea în Liga III.

Frăsinenau va fi în retur jucător principal, dar și antrenor al lui Atletic Bradu. Acesta îi va avea secunzi pe Adi Popescu, cel care a asigurat interimatul pînă acum, și pe Au­gus­tin Chiriță, care va fi și jucător și care a fost transferat în această iarnă. Frăsineanu a semnat pe un an și jumătate cu gruparea alb-verde, însă soarta sa va depinde de returul acestui campionat. Fostul jucător craiovean a mai fost secund la echipă în returul cam­pio­na­tului trecut, cînd s-a încercat salvarea de la retrogradare și cînd principal era Florin Pam­pea. „Obiectivul lui este să trecem barajul de promovare, iar apoi să fim în primele 5 e­chi­pe în Liga a III-a. Dar primul obiectiv este să promoveze. Frăsineanu a acceptat varian­te­le puse de mine și ne-am înțeles. El a mai fost la noi și a și jucat și am avut cît de cît re­zul­tate cu el. E tînăr ca antrenor și are viitorul în față. În plus ne ajută și în teren. N-am alt mij­locaș ca el”, ne-a spus, ieri, președintele ju­cător al lui Atletic Bradu, Cristinel Soare.

Are lot lărgit

Lotul cu care Bradu va ataca promovarea în retur nu a fost încă definitivat. Astfel, în lot acum sînt mai mulți jucători decît numărul obișnuit, asta și deoarece cu prima echipă se pregătesc și o parte din jucătorii ce vor evolua la echipa a II-a. Obiectivul pentru Atletic Bradu II este  promovarea, echipa urmînd a lua locul în Liga a IV-a primei echipe, în cazul în care aceasta va promova.

Stă la pensiune

Cornel Frăsineanu va sta la Pitești pe perioada cît va fi antrenor prin­ci­pal la Bradu. Conducerea clubului i-a oferit tehnicianului cazare la o pen­siune lîngă Tîrgul Săptă­mî­nal, acolo unde antrenorul îi va putea supra­veghea cu atenție și pe jucătorii Căl­dă­ra­ru, Șer­ban, Cîrstea, Suchiu și Ghiță, cazați și ei în aceeași locație.

Trei confirmări la turneu

Pe terenul sintetic de la Bradu se va desfășura la sfîrșitul lunii un turneu la care sînt așteptate 6 echipe, una dintre ele fiind din Se­ne­gal. Turneul este organizat de doi impresari spanioli, iar pînă acum și-au confir­mat participarea patru echipe: CSM Pi­tești, FC Ar­geș, CS Mio­veni și echipa gazdă, Atletic Bradu. Sene­gale­zii vor veni și ei, Am­ba­sada cerînd deja actele pentru jucătorii invitați, și va mai fi invitată încă o echipă.

Sursa: Curierul Zilei

Mihai Andries 01 Feb. 2013, 11:51 Ligi județene
Pe aceeași temă