Frăsineanu, la prima experiență în antrenorat!

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 10:43 Ligi județene
Frăsineanu,** la prima experiență în antrenorat!

La 33 de ani, Cornel Frăsineanu se află în fața unei noi provocări, fotbalistul devenind din această iarnă an­trenor principal. Fost jucător la Craiova, Dina­mo, Rapid, Bursa­spor, UTA, dar și la ar­geșencele Dacia Mio­veni și Internațional Curtea de Argeș, Fră­sineanu a fost numit antrenor principal la Atletic Bradu, după ce acum un an a fost secund la aceeași echipă. În paralel, oltea­nul își va continua și cariera de fotbalist, conducerea clubului așteptând multe de la el atât ca antrenor, cât și ca fotbalist.

Frăsineanu a fost în returul campionatului trecut secundul lui Florin Pampea, însă, du­pă retrogradare, a plecat de la echipă. În a­ceastă iarnă a revenit ca antrenor principal și jucător, obiectivul fiind clar: promovarea. De când i-a preluat pe alb-verzi, Frăsineanu a în­re­gistrat și două rezultate surprinzătoare în amicaluri, reușind să învingă cele două for­ma­ții argeșene din Liga a II-a, FC Argeș cu 1-0 și CS Mioveni cu 4-0.

„Atmosfera este bu­nă la echipă, mai ales după victoriile cu FC Argeș și Mioveni, care sunt totuși echipe de Liga a II-a. Sunt mulțumit de lotul pe care îl am… Practic, sunt cam aceiași ju­cători ca acum un an, doar doi-trei sunt noi. Obiectivul este promovarea și nu e greu de rea­lizat la echipa pe care o avem. Trebuie să ne cla­săm pe primul loc în campionat și apoi să câștigăm barajul. În retur voi lucra cu Adi Po­­pescu secund. Voi intra și pe teren la me­ciuri… Nu știu dacă tot returul voi juca, dar la meciurile importante voi fi pe teren. Este pri­ma oară când sunt antrenor principal, în rest mai fiind antrenor secund”, ne-a spus Cornel Fră­sineanu.

Cine este Cornel Frăsineanu

# S-a născut pe 20 august 1976, la Caracal
# A debutat în Divizia A pe 20.05.1995, pentru Craiova, într-un meci Universitatea – Oțelul Galați 2-1
# A jucat pentru Universitatea Craiova, Rapid, Dinamo, Bursaspor, UTA, Dacia Mioveni, Internațional Curtea de Argeș, Vișina Nouă, Atletic Bradu, Juventus București
# Are 211 meciuri în Divizia A și 14 goluri, 35 de meciuri în Divizia B și 12 goluri și 4 partide în Cupa UEFA și preliminariile Champions League.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 10:43 Ligi județene
Pe aceeași temă