Fotbalul revine la viață la Popești-Leordeni

14 Oct. 2011, 10:10 Ligi județene
Fotbalul revine la viață** la Popești-Leordeni

Iată că după doi ani de absență, fotbalul revine în prim-planul atenției în Popești-Leordeni cu o nouă echipă a orașului. După plecarea Viscofilului la Domnești, localitatea ilfoveană a rămas fără echipă de seniori. Asta deși pe arenele din Popești-Leordeni s-a mai jucat fotbal de Liga a III-a prin echipe precum FC Voluntari sau mai nou Rapid II, dar și de Liga a IV-a prin Nida Pop, aceasta din urmă neavând nicio legătură cu orașul.

Din această vară, un grup de iubitori ai fenomenului au decis că e timpul ca fotbalul să revină la Popești-Leordeni, așa că pe ultima sută de metri a apărut în Liga a V-a ilfoveană echipa CS Popești-Leordeni. Petre Iacob a fost omul din spatele acestui proiect care a dat naștere unei echipe de fotbal a orașului, numai cu jucători localnici. Pe lângă el s-au mai implicat în acest proiect și Liviu Mirea și Petre Tănase și astfel, pe arena Viscofil, a revenit fotbalul și pentru suporterii Popești-Leordeniului.

Interesul este destul de mare, dovadă și faptul că la ultimul meci de campionat de acasă, disputat duminică pe o ploaie măruntă și încheiat cu un devastator 8-1 în fața Gloriei Buriaș, au fost prezenți circa 2-300 de oameni în tribune.

În plus, echipa s-a calificat ieri în turul al doilea al Cupei României faza pe Ilfov, după ce a dispus cu 2-1 de AS Glina. Semn că la Popești-Leordeni lucrurile au început să se miște și fotbalul prinde din nou rădăcini. Echipa este la început, dar a lăsat deja o impresie bună dovadă că după 5 etape disputate, dar doar 4 meciuri jucate, ocupă locul al treilea în Liga a V-a la doar două puncte distanță de liderul Viitorul Petrăchioaia. De altfel, etapa viitoare cele două echipe se vor duela în meci direct, pe terenul liderului, într-o partidă care va începe duminică de la ora 12.

Felicitări celor din Popești-Leordeni că au readus fotbalul la viață în orașul de lângă București acolo unde ani buni s-a jucat fotbal de Liga a II-a și a III-a de către echipele locale.

Sursa: IlfovSport

14 Oct. 2011, 10:10 Ligi județene
Pe aceeași temă