Fostul antrenor al liderului Seriei a 4-a a Ligii 3 a coborât la „județ”. A preluat o echipă cu care își propune promovarea

După ce a închegat în vara trecută echipa ACS Șirineasa, care este acum la un pas de promovare în Liga a 2-a, antrenorul Gabriel Mangalagiu a preluat de săptămâna trecută echipa de „județ” Viitorul Dăești, aflată pe locul 3 în Superliga Vâlcea (Liga 4). Mangalagiu a fost principal în Valea Jiului timp de opt etape, obținând șapte victorii și o remiză, după care a trecut secund al lui Dan Vasilică, iar în intersezon a revenit acasă, la Râmnicu Vâlcea.

La debutul antrenorului Gabi Mangalagiu, Viitorul Dăești a câștigat la pas, scor 5-0 la Tomșani, cu Unirea, în etapa 3-a din Superligă. „Obiectivul propus de mine este să continuăm bine acest campionat și să terminăm cât mai sus, asta înseamnă să învingem Călimănești și Horezu și să terminăm pe 2. La anul, vom încerca să facem o echipă competitivă și să terminăm pe locul 1 și să promovăm, indiferent dacă va mai fi sau nu cu baraj. Dăeștiul este o echipă bună, bine pregătită, cu jucători cu experiență, care și-au îndeplinit obiectivele, s-a făcut treabă bună. Viitorul are stabilitate financiară, salariile sunt plătite la zi și asta contează enorm”, a spus fostul atacant din perioada de glorie a Chimiei.

Printre jucătorii de la Dăești se numără și doi foști jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea, Iosif Melcea și Dragoș Geantă.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă