FC Tufești a realizat scorul etapei pentru a treia oară consecutiv!

12 Oct. 2011, 11:34 Ligi județene
FC Tufești a realizat scorul etapei** pentru a treia oară consecutiv!

La sfârșitul săptămânii trecute, pe șapte terenuri ale județului Brăila au avut loc partidele etapei cu numărul opt din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal, rundă în care gazdele și oaspeții și-au împărțit frățește punctele puse în joc. Și asta datorită faptului că formațiile care au evoluat pe terenurile proprii au câștigat trei partide, oaspeții s-au impus în alte trei situații, iar un joc s-a terminat nedecis, intr-o rundă în care s-au marcat în total 27 de goluri: 15 gazdele, și 12 oaspeții. Performera acestei etape este (din nou) FC Tufești care a surclasat cu un categoric 10-0 pe CS Făurei, într-o partidă în care Fănel Ghioca a marcat trei goluri!! Dar tufeștenii nu sunt la prima ispravă de acest fel deoarece aceștia mai au alte două „antecedente” asemănătoare înregistrate în ultimile două etape; 13-0 acasă cu Avântul Miecea Vodă, și 10-0 în deplasarea de pe terenul Viitorului Galbenu!! Ultima victorie obținută de formația antrenată de Nicolae Anghel menține FC Tufești pe primul loc cu 21 de puncte (golaveraj 50-8), iar învinsa, CS Făurei este pe 11 cu numai 6 puncte.

Locul secund în ierarhia ligii a IV-a brăilene este ocupat de Fortino Ianca, care a acumulat și ea tot 21 de puncte (golaveraj 32-4), după ce aceasta s-a impus cu scorul de 3-0 pe terenul Avântului din Chiscanui (locul cinci cu 16 puncte). Podiumul este încheiat de Victoria Traian, echipă care are acum 19 puncte după victoria cu scorul de 2-0 obținută în deplasarea de pe terenul Voinței Șuțești (locul 10 cu nouă puncte). În imediata apropiere a podiumului (locul al patrulea) se află Dunărea Gropeni, formație care a strâns 16 puncte după ce a câștigat la limită disputa de pe teren propriu cu Siretul Vădeni (locul șapte cu 12 puncte. În această partidă oaspeții au jucat în inferioritate numerică din minutul 29 după ce Cocianu a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonașe galbene, iar Durbacă de gazde a ratat o lovitură de la 11 metri! Viitorul Galbenu și-a mai refăcut oarecum golaverajul după acel 0-10 din etapa trecută suferit pe teren propriu cu FC Tufești, deoarece a reușit să se impună cu scorul de 7-3 (trei goluri fiind marcate de Lăutaru!) în deplasarea de pe terenul „lanternei roșii”, dar după ce gazdele au marcat primii prin Brândușă în minutul 4!! După această victorie Viitorul Galbenu se află pe locul nouă cu 11 puncte, în timp ce Victoria Dedulești rămâne ultima clasată, aceasta fiind dealtfel singura formație care nu are niciun punct după opt etape!

Într-o altă partidă a acestei etape, Victoria Cazasu s-a impus la limită (1-0) pe propriul teren în disputa cu Avântul Mircea Vodă, succes care urcă echipa căștigătoare pe locul opt cu 12 puncte, în timp ce învinșii au rămas pe poziția a 12-a cu numai patru puncte. În fine, în ultimul joc al acestei runde, la Vișani s-au aflat față în față Voința din localitate și și Voința Găiseanca, iar partida s-a terminat (surprinzător!) nedecis, fără gol marcat: 0-0! După această remiză, gazdele sunt pe locul șase cu 13 puncte, în timp ce oaspeții rămân pe penultimul loc al clasamentului cu numai trei puncte.

Rezultatele complete precum și marcatorii acestei etape a VIII-a din cadrul ligii a IV-a brăilene la fotbal sunt:

Voința Vișani – Voința Găiseanca 0-0
Sportul Chiscani – Fortino Ianca 0-3 (0-1)
Toni (20), S. Butiseacă (71, 92)
FC Tufești – CS Făurei 10-0 (3-0)
Vrânceanu (15), Cazan (31), Moldoveanu (44, 88), Ghioca (53, 76, 89), Andrieș (84), Popârțac (85, 86)
Victoria Dedulești – Viitorul Galbenu 3-7 (2-5)
Brândușă (4), Cristescu (22, 66)/ Lăutaru (8, 41, 79), Ș. Feraru (12, 26), Andrei (43), Tutulan (58)
Victoria Cazasu – Avântul Mircea Vodă 1-0 (0-0)
Grigore (65)
Dunărea Gropeni – Siretul Vădeni 1-0 (0-0)
Buhai (25)
Voința Șuțești – Victoria Traian 0-2 (0-2)
Martinescu (30), Veber (39)

Etapa viitoare programează sâmbătă 15 octombrie următoarele meciuri:

Victoria Traian – Voința Vișani
Siretul Vădeni – Voința Șuțești
Avântul Mircea Vodă – Dunărea Gropeni
Viitorul Galbenu – Victoria Cazasu
CS Făurei – Victoria Dedulești
Fortino Ianca – FC Tufești
Voința Găiseanca – Sportul Chiscani

Articol scris de Valentin Constantinescu

12 Oct. 2011, 11:34 Ligi județene
Pe aceeași temă