FC Argeș 1953 vrea să urce în weekend pe primul loc

Mihai Andries 19 Mar. 2015, 12:10 Ligi județene
FC Argeș 1953** vrea să urce în weekend pe primul loc

Sâmbătă vor avea loc jocurile din cadrul etapei cu numărul 15 din Liga a IV-a de fotbal. După victoria împotriva liderului de la finalul săptămânii trecute, FC Argeș 1953 se va deplasa sâmbătă la Bradu, unde se va confrunta cu Atletic II. În tur, scorul a fost 3-2 pentru alb-violeți, golurile fiind înscrise de Andrei Barbu, Eduard Călin și Constantin Schumacher.

Înaintea jocului de sâmbătă, FC Argeș ocupă locul al doilea în clasament, cu 34 de puncte, fiind la egalitate cu CS Mioveni II și la doar două puncte în spatele liderului, Unirea Bascov. De partea cealaltă, Atletic Bradu II ocupă poziția a 8-a, cu doar 18 puncte acumulate.

„Meciul de la Bradu nu va fi simplu, dar nu trebuie să ne temem de nimeni în acest moment. Am demonstrat în confruntarea cu Bascovul că suntem cea mai bună echipă a campionatului și suntem siguri că la finalul partidei ne vom bucura împreună de victorie”, este mesajul jucătorilor echipei FC Argeș 1953 către suporterii lor.

* Celelalte jocuri ale etapei sunt: Unirea Bascov – Olimpia Suseni, Viitorul Cireșu – CS Rucăr, AS Miroși – Victoria Buzoiești, AS Micești 2002 – CS Mioveni 2, CS FC Curtea de Argeș – Gloria Berevoiești, DLR Pitești – Viitorul Ștefănești.

Sursa: Ziarul Argeșul

Mihai Andries 19 Mar. 2015, 12:10 Ligi județene
Pe aceeași temă