Favoritele s-au impus în play-off-ul și play-out-ul ligii a IV-a brăilene

Autori: Marius ANGHEL, Mihai Lucian Constantinescu Publicat: 26 May. 2014, 13:43 Actualizat: 26 May. 2014, 18:07 Ligi județene
Favoritele s-au impus în play-off-ul și play-out-ul ligii a IV-a brăilene

Sâmbătă, pe cinci terenuri ale județului, au avut loc tot atâtea meciuri din etapa a opta care au contat pentru play-off-ul și play-out-ul ligii a patra brăilene la fotbal! În ceea ce părea a fi derby-ul acestor jocuri, pe stadionul „Chimia” din Lacu Sărat, Viitorul Însurăței a învins clar pe Sportul Chiscani, și s-a distanțat decisiv în lupta pentru barajul de promovare în liga a treia!

Într-un alt meci, considerat și el ca fiind derby, Victoria Traian a învins acasă pe Pandurii Tudor Vladimirescu și mai păstrează doar șanse teoretice în cursa pentru câștigarea ligii a patra brăilene! Un fel de surpriză a produs CS Făurei prin victoria obținută la Viitorul Ianca, dar acest succes nu ajută cu nimic gruparea din Făurei!

În play-out, Avântul Mircea Vodă a câștigat categoric meciul jucat acasă cu Voința Vișani, iar Victoria Cazasu n-a avut probleme în meciul câștigat la Bertești în fața Old Boys Însurăței, echipă care a condus cu 1-0! Singura victorie nemuncită a fost cea a Voinței Găiseanca în disputa pe care trebuia să joace împotriva Viitorului din Galbenu, dar aceasta din urmă s-a retras din campionat și va pierde toate meciurile cu 3-0!

Dar iată rezultatele și marcatorii acestei etape, așa cum ne-au fost ele oferite de Mihai Ianoș secretarul de la  AJF Brăila:
   
   Play-off:

   Sportul Chiscani – Viitorul Însurăței  0-3 (0-1)
Techiu (2, 59), Gheorghiță Viali (86)
   Victoria Traian – Pandurii Tudor Vladimirescu  2-0 (2-0)
Mogoș (34), Iorga (45)
   Viitorul Ianca – CS Făurei  0-1 (0-1)
Ciurea (6)

   În clasament, primul loc este ocupat și în continuare de Viitorul Însurăței care are acum 45 de puncte, și se poate considera deja la barajul pentru promoverea în liga a treia, locul secund aparține Victoriei Traian cu 36 puncte, podiumul fiind încheiat de Pandurii Tudor Vladimirescu cu cu 30 de puncte!

Etapa viitoare a play-off-ului, programează miercuri, 28 mai, cu începere de la ora 17, următoarele partide:

   Viitorul Însurăței – Victoria Traian
   Viitorul Ianca – Sportul Chiscani
   CS Făurei – Pandurii Tudor Vladimirescu  

   Play-out:

   Avântul Mircea Vodă – Voința Vișani  5-1 (2-1)
Lalu (8), Stareț (43), Vrânceanu (66), Ghioca (78) Mușețoiu (84) / Perian (27)
   Old Boys Însurăței – Victoria Cazasu  1-4 (1-2)
Buriu (7) / Iconaru (9), Purcăreață (44), Surdeanu (47) Moței (85)
   Victoria Găiseanca – Viitorul Galbenu   3-0 (oaspeții s-au retras din campionat)
   
   Primul loc în play-out este ocupat de Voința Vișani care are 39 de puncte, pe locul secund este Avântul Mircea Vo9dă cu 36 de puncte, iar pe locul trei se află Victoria Cazasu cu 34 de puncte!

Etapa viitoare, care se va juca tot pe 28 mai de la ora 17, programează meciurile:

   Voința Vișani – Old Boys Însurăței
   Voința Găiseanca – Victoria Cazasu
   Avântul Mircea Vodă
va sta.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU

Autori: Marius ANGHEL, Mihai Lucian Constantinescu Publicat: 26 May. 2014, 13:43 Actualizat: 26 May. 2014, 18:07 Ligi județene
Pe aceeași temă