Daniel Iftodi, noul antrenor de la FC Delta Dobrogea!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 15:52 Ligi județene
Daniel Iftodi,** noul antrenor de la FC Delta Dobrogea!

Revenit la Tulcea după aproape trei decenii, multiplul campion al României, ca fotbalist, a acceptat provocare președintelui Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

Cel mai titrat fotbalist din județul Tulcea, Daniel Iftodi, fost campion al României cu Steaua și Dinamo și câștigător al Cupei României cu Rapid, cele mai titrate echipe din București, a acceptat o nouă provocare la Tulcea, la echipa înființată anul trecut de Consiliul Județean Tulcea și care evoluează în Liga a IV-a.

„Este o provocare acest proiect și pentru mine așa cum este și pentru domnul Horia Teodorescu, președintele Consiliului Județean Tulcea și ne-am propus același lucru: să aducem Tulcea în Liga a II-a, acolo unde a fost până anul trecut. Primul pas v fi promovarea în Liga a III-a în vara acestui an”, a declarat Daniel Iftodi, prezentat oficial de conducerea clubului FC Delta Dobrogea Tulcea.

Fotbalist la Delta Tulcea până în 1987, Daniel Iftodi a făcut pasul spre fotbalul mare mai întâi la Progresul Brăila după care a ajuns un titular incontestabil și vedeta echipei Gloria Bistrița, în Divizia A, la începutul anilor ”90.

Din sezonul 1992-1993 a ajuns la Steaua București iar la apogeul carierei a jucat pentru Dinamo și Rapid cu care a câștigat Campionatul și respectiv Cupa României.

Sursa: Tulcea Sport
 

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 15:52 Ligi județene
Pe aceeași temă