CSM Moinești, stop and go!

12 Jun. 2012, 15:37 Ligi județene
CSM Moinești,** stop and go!

Penultima etapa a campionatului ligii a patra a adus cea de-a doua infrângere stagionala pentru lidera clasamentului, CSM Moinesti. Week-end-ul trecut, moinestenii au pierdut cu 2-0 partida sustinuta la Oituz, contra gazdelor de la Vointa. In ciuda esecului, virtuala campioana a judetului pastreaza un avans considerabil (13 puncte) fata de a doua clasata, Sport Club II, fiind conectata deja la „barajul” de promovare pentru Liga a III-a, programat pe 20 iunie, la Husi.

Ultima repetiție

Mâine, CSM Moinesti va reveni pe teren, cu ocazia partidei de acasa, contra uneia din codasele clasamentului, CS Dofteana, in intermediara ce va trage cortina peste editia de campionat 2011-2012. Pentru moinesteni, jocul cu Dofteana va constitui ultima repetitie oficiala inaintea „barajului” cu Sporting Liesti. „Chiar daca Dofteana nu constituie un adversar de calibru, vom incerca sa jucam ca si cum de acest meci depinde promovarea noastra”, a declarat antrenorul Moinestiului, Sorin Trofin.

Vești bune de la alegeri

Week-end-ul trecut a adus insa si o veste buna pentru gruparea moinesteana: Viorel Ilie a câstigat un nou mandat la functia de primar al Moinestiului. „Pentru noi este foarte important acest lucru deoarece ne asigura sprijinul necesar pentru un eventual viitor in liga a treia. Domnul Viorel Ilie a fost si ramâne alaturi de echipa noastra. Acum, nu ne ramâne decât sa ne impunem in jocul de «baraj» cu Liestiul”, a subliniat Trofin.

Detaliile fac diferența

Tehnicianul moinestean a batut deja in cuie programul echipei in perspectiva confruntarii pentru accederea in Liga a III-a. Echipa va intra in cantonament inca de sâmbata, imbinând antrenamentle cu momentele de relaxare. In plan figureaza vizionarea unui film la Mall-ul din Bacau, dar si un pelerinj la o mânastire. Deplasarea spre Husi se va face marti, cu o zi inaintea „barajului”. „La intoarcere, sper sa fim o echipa de liga a treia”, a concluzionat Sorin Trofin.

Sursa: Deșteptarea

12 Jun. 2012, 15:37 Ligi județene
Pe aceeași temă