CSM Moinești a făcut instrucție în a doua repriză cu Aerostar!

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 14:04 Stiri

Nimic din cele întâmplate în prima repriză a meciului de pe „Aerostar” nu prevestea măcelul din mitanul secund. Primele 45 de minute au fost echilibrate, poate chiar cu un plus la impresia artistică pentru gazde, în timp ce ocaziile au fost împărțite frățesște, câte una de fiecare parte.

La numai 3 minute după pauză, însă, o acțiune impetuoasă pe aripa stângă a fostului jucător al Aerostarului Berbecie i-a oferit lui Darie ocazia de a înscrie în poarta goală, iar de acolo echipa gazdă s-a prăbușit ca un castel din cărți de joc. Gabriel Darie a reușit de altfel hat-trick-ul, punctând în minutele 55 și 61 și amendând o defensivă-șvaițer a „aviatorilor”, care s-au făcut de râs în mitanul secund. Berbecie a marcat și el în minutul 80, pentru ca Brăescu să ducă scorul la 5-0 în minutul 83, cu cel mai frumos gol al meciului, șut din vole la vinclu, de la circa 30 de metri. Și pentru ca umilința să fie completă, fundașul central al oaspeților Constantin Trofin a marcat golul de 6-0 în minutul 86, consfințind o victorie categorică și meritată a moineștenilor.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul din Cupă

Aerostar: A. Darie – Salahoru, Ichim, Măgirescu, Sârbu – Stoian, Strungariu, R. Gheorghe, Popa (56 Honea) – Pavel (50 Leonache), Bălan (58 Cozma). Antrenor: Gheorghiță Chitic.

CSM Moinești: Șuștac – D. Filip, Irimia, C. Trofin, Pașcu (82 Simion) – Chelariu, Corman, Brăescu, R. Marin – G. Darie (88 Corban), Berbecie. Antrenor: Sorin Trofin.

CSM Moinești s-a calificat pentru faza a III-a a Cupei României, care va avea loc pe 14 august.

Sorin Trofin: „Dac-o fi să jucăm și cu SC Bacău, nu cred că ne vom împiedica”

Antrenorul formației CSM Moinești a considerat victoria cu 6-0 pe terenul Aerostarului normală, menționând că obiectivul echipei sale este să nu piardă niciun joc disputat. Iată interviul pe care ni l-a acordat Sorin Trofin după calificarea în faza a III-a a Cupei României.

– Te așteptai la o victorie atât de categorică?
– Da, pentru că o să vedeți o echipă a Moineștiului mult schimbată în bine față de campionatul trecut. Mă bucur că elevii mei au răspuns la tot ce le-am cerut și că a fost primul joc în care am stat pe bancă și nu a fost nevoie să intru. Mă bucur pentru rezultat și pentru joc.

– Totuși, după 45 de minute a fost 0-0.
– A fost un joc echilibrat până la pauză, dar după aceea și-a spus cuvântul valoarea individuală a jucătorilor de la CSM Moinești.

– Ai afirmat că îți dorești să ajungi să joci în cupă cu o echipă din Liga I. Asta ar însemna să o învingi pe parcurs și pe Sport Club Bacău. Crezi că o să obții a treia victorie în fața lor?
– Nu vreau să vorbesc prea mult de SC Bacău. Le doresc multă baftă în Liga a II-a, sper din tot sufletul ca Bacăul să aibă din nou o echipă în prima ligă. Dacă va fi să fie să jucăm cu ei, asta-i viața, cel mai bun să câștige, dar nu cred că o să ne împiedicăm.

– Ce-ți propui pentru sezonul viitor de Liga a III-a?
– Să nu pierd niciun meci.

Sursa: Sport Bacăul

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 14:04 Stiri
Pe aceeași temă