Trofin, mulțumit de parcursul Moineștiului: „L-aș mânia pe Dumnezeu să spun că nu sunt”

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 12:54 Stiri
Trofin, mulțumit de parcursul Moineștiului:**

După un maxi-tur de campionat încheiat în fruntea clasamentului Seriei I din Liga a III-a, alături de alte trei formații cu care se află la egalitate de puncte (FCM Dorohoi, Petrotub Roman și Știința Miroslava), CSM Moinești a intrat în vacanță. Așteptându-l, firește, pe Moș Crăciun. Iar Moșul va veni la începutul săptămânii viitoare.

Cu salariile pe luna noiembrie si, posibil, cu o prima de joc. „Am discutat cu domnul primar Viorel Ilie, care m-a asigurat ca se fac toate eforturile pentru ca aceste obligatii financiare sa fie indeplinite”, a anuntat antrenorul-jucator al moinestenilor, Sorin Trofin.

Campioni la goluri și ratări

Tehnicianul CSM Moinesti s-a declarat satisfacut de parcursul echipei sale in sezonul de toamna. „L-as mânia pe Dumnezeu sa spun ca nu sunt multumit. Sigur, se putea mai mult, dar am platit tribut ratarilor imense”, a spus Trofin.

Chiar si in conditiile in care a fost campioana ratarilor, Moinestiul a incheiat anul cu cel mai prolific atac al Seriei I, alaturi de FCM Dorohoi, ambele având câte 28 de goluri marcate. Dintre acestea, mai mult de jumatate au purtat semnatura cuplului Berbecie (8 goluri)- Gabi Darie (7 goluri). „Adevarul este ca ambii puteau inscrie inca pe atât. Si nu doar ei”, este de parere Trofin.

În atenția celor de sus

Moinestenii isi vor relua pregatirile pe data 15 ianuarie. Programul pregatirilor este batut in cuie. Inclusiv meciurile de verificare, marea majoritate a acestora urmând sa se joace pe terenul sintetic de la Piatra Neamt. In ceea ce priveste posibilele miscari de trupe, deocamdata, nimic concret.

Exista, in schimb, voci care sustin ca Berbecie si Chelariu se afla in vizorul unor grupari din esaloane superioare. „Intr-adevar, exista un anumit interes, insa, pentru moment, lipsesc ofertele. Daca vor aparea, le vom da curs deoarece nu putem sa ne opunem ascensiunii unor jucatori de perspectiva”, a admis Sorin Trofin.

Sursa: Deșteptarea

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 12:54 Stiri
Pe aceeași temă