Pojorâta, înfrângere clară la Moinești

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 11:20 Stiri
Pojorâta,** înfrângere clară la Moinești

Nou promovata în Liga a III-a Bucovina Pojorâta pierdut ieri, categoric, cu scorul de 4-1, meciul susținut în deplasare, cu CSM Moinești, contând pentru etapa a II-a din Seria I. Prima jumătate de oră s-a disputat sub semnul echilibrului, fără mari ocazii la vreuna din cele două porți.

Totuși, gazdele au reușit să deschidă scorul prin Brăescu în minutul 35, acest gol îndemnându-i pe fotbaliștii pregătiți de Dănuț Mândrilă să prindă curaj și să iasă mai mult la joc. Iar oportunitățile de a înscrie nu au întârziat să apară, Beleca, Botezatu, Irimia sau Stroia irosind câteva bune șanse de egalare. Și cum în fotbal ratările se răzbună, moineștenii izbutesc pe contraatac un adevărat tur de forță, reușind să marcheze numai puțin de trei goluri în intervalul dintre minutele 72 și 80, penalizând astfel cu vârf și îndesat lipsa de experință a formației oaspete, care a mai avut totuși forța pe final să înscrie golul de onoare prin Stroia.

„A fost un meci de tristă amintire pentru noi. Am pierdut grație greșelilor catastrofale din apărare și datorită faptului că am irosit ocazii rarisime de egalare când scorul era încă 1-0. Nu pot să zic decât că îmi asum acest eșec, consider că nu am fost prea inspirat în alegerea formulei ideale de echipă”, a declarat antrenorul Dănuț Mândrilă.

Bucovina Pojorâta a evoluat în alcătuirea Axinte – Fortună, Neagoe, Prundean, V. Nuțu, Botezatu, Cherariu, Nemeș, Dodan, Irimia, Beleca. Au mai intrat Tivodari, Stroia, Ioniță și Donose.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 05 Sep. 2013, 11:20 Stiri
Pe aceeași temă