Cristi Negru este noul antrenor al Sportingului

Mihai Andries 25 Jan. 2014, 16:00 Ligi județene
Cristi Negru este** noul antrenor al Sportingului

Teresport.ro a aflat cine va fi antrenor la Roșiori! Nu este Marin Dună, nici Romică Ciobanu, este Cristi Negru, fostul tehnician al echipei FC Argeș. Piteșteanul de 38 de ani a bătut joi palma cu conducerea roșiorenilor și o va conduce pe Sporting în acest retur de campionat. Ultima dată la SCM Argeșul Pitești, Negru a mai antrenat în carieră pe Unirea Costești, Dacia Mioveni, Girom Albota și FC Argeș.

Ca jucător, Cristi Negru a strâns 197 de meciuri în prima ligă din România și a înscris 31 de goluri pentru Farul Constanța, FC Argeș, Universitatea Craiova, Oțelul Galați, Chindia Târgoviște sau UTA Arad. Negru a evoluat și în străinătate, în Maroc, la formația Hassania US Agadir, în sezonul 2005-2006.

„Am bătut palma cu Cristi Negru. El va fi antrenor la Roșiori pentru returul campionatului. Este adevărat că am mai discutat și cu alți tehnicieni, cu Dună, cu Romică Ciobanu sau Alexandru Popovici, însă alesul este Cristi Negru. Am discutat cu el înainte de Sărbători, a fost la niște cursuri, a avut niște probleme de rezolvat și din această cauză am întârziat cu numirea sa. Eu zic că el este antrenorul potrivit pentru a promova Sportingul în Liga 3″, a spus Gabriel Vladulescu, președintele Sportingului.

Sursa: Teresport

Mihai Andries 25 Jan. 2014, 16:00 Ligi județene
Pe aceeași temă