Ce nu a reușit UTA a reușit Comloșu! „Ripi” suferă primul eșec de la reînființare

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 13:54 Ligi județene
Ce nu a reușit UTA a reușit Comloșu!**

Fiecare își are Nașul. După ce a uimit fotbalul românesc cu victoria la scor de forfait în fața „Bătrânei Doamne” în Cupa României, Ripensia Timișoara a fost învinsă de AS Comloșu Mare, scor 1-0, în derby-ul seriei I Județene. Roș-galbenii suferă astfel un duș rece înainte de tragerea la sorți pentru șaisprezecimile competiției K.O. și își creează ceva emoții în lupta pentru promovarea în „D”.

Fotbaliștii Ripensiei se pare că nu au coborât cum trebuie cu picioarele pe pământ sau mai bine spus pe „tăpșan”, după visul trăit miercuri pe „Electrica”. Elevii lui Radu Suciu și Ovidiu Olariu au dat de o replică mult mai puternică în Liga a V-a Timiș. Gruparea care intră în arhive ca prima care a bătut-o oficial pe „Ripensia Redivivus” nu e Steaua sau Dinamo ci AS din Comloșu Mare, localitate cunoscută tocmai pentru că a dat câțiva fotbaliști legendari grupării profesioniste timișorene din anii 30, precum Vasile Chiroiu și Ghiță Ciolac.

Echipa gazdă a deschis scorul prin Bota după zece minute de joc. Apoi, cum era de așteptat Ripensia s-a aruncat în atac însă fără succes. Mai mult, gazdele erau să profite pe câteva contre de alte erori ale roș-galbenilor, având pe finalul reprizei și o bară. Totuși, în minutul 45 putea fi 1-1 după un henț în careu. Erou cu UTA, Briciu a fost „demon” duminică iar execuția sa din penalty a fost salvată de fostul divizionar C Brădău.

„Ripi” și-a continuat dominarea și în partea a doua dar fără succes în fața porții, în ciuda schimbărilor ofensive și pieselor grele din teren. Finalul avea să-i prindă pe mult mai titrații timișoreni chiar cu un om în minus după ce Cărpinișan a văzut cartonașul roșu.

Comloșu Mare a învins formația cu nume de legendă cu 1-0 și a detronat-o pe aceasta de la șefia seriei I, având acum maximum de puncte după cinci runde disputate.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Petrișor, Ciobai, Uzun (cpt.), Cărpinișan – Costândana, Briciu, Radu, Mogoș – Popa, Ungur. Au mai intrat: Păscăleanu, Anagor, Mureșan și Boangheș.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 16 Sep. 2013, 13:54 Ligi județene
Pe aceeași temă