Careu în „D” pentru Politehnica

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 22:50 Ligi județene

Echipa pregătită de Paul Codrea a început excelent o săptămână infernală cu meciuri din două în două zile. ASU Poli a câștigat miercuri pe terenul formației Real Dragșina cu 4-0 și se menține pe prima poziție în Liga a IV-a Timiș cu patru victorii în patru partide disputate.

Pe o vreme mai puțin plăcută pentru fotbal, circa 200 de suporteri alb-violeți au parcurs cei 20 de kilometri ce leagă Dragșina de Timișoara pentru a-și vedea favoriții. Fanii care au îndurat ploaia nu au avut ce regreta. ASU Poli a deschis scorul la mijlocul primei reprize și a intrat deja cu 2-0 la cabine. Ambele reușite i-au aparținut atacantului Flavius Tulcan. A doua, de la punctul cu var.

În repriza secundă timișorenii au mai punctat prin Ardelean și căpitanul Popoviciu, ale căror eforturi contribuie de asemenea la poziția Politehnicii din Județ. Echipa lui Paul Codrea e pe primul loc la egalitate de puncte cu Ghiroda și Gătaia, dar cu un golaveraj superior acestora, cu prima se va întâlni chiar vineri, în derby-ul de clasament al D-ului.

ASU Politehnica Timișoara se va deplasa apoi duminică la Tg. Mureș pentru jocul de prezentare al divizionarei secunde ASA.

Real Dragșina – ASU Politehnica 0-4 (0-2)
Au marcat: Tulcan 23”, 40” -pen., E. Ardelean 52”, Popoviciu 70”

Poli: Burtic – Florea, Secotă (82” Cl. Lazăr), Gălan, Maranescu – Al. Ionuț, Neagoie (46” D. Popa), Popoviciu (71” Opriș), Vucea – E. Ardelean, Tulcan (59” Vișan).

Restul rezultatelor din etapa a IV-a a Ligii a IV-a Timiș:

CS Ghiroda – Timișul Șag 3-0
Dudeștii Vechi – Arsenal Flacăra Făget 0-1
FC Chișoda – Unirea Sânnicolau Mare 4-1
Auto Timișoara – Progresul Racovița 1-1
CS Giroc – Cocoșul Orțișoara 1-0
CS Dumbrăvița – CFR Timișoara 2-0
Băban Marcel Jimbolia – Progresul Gătaia 0-3
Peciu Nou a stat.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Foto: Florin BULIGA

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 22:50 Ligi județene
Pe aceeași temă