Candidat la funcția de vicepreședinte al AJF Buzău: „Vreau să demonstrez că pot contribui la revigorarea fotbalului județean”

Marius ANGHEL 17 Nov. 2015, 18:40 Ligi județene

Asociația Județeană de Fotbal Buzău se află din nou în febra alegerilor, de această dată lupta se dă pentru mâna dreaptă a președintelui Adrian Petre. La funcția de vice râvnesc trei candidați, și anume: Ionuț Dragomir (Tricolorul Gălbinași), Florin Popescu (Viitorul Vernești) și Ion Isac (Locomotiva Buzău), iar primul dintre cei enumerați, de altfel cel mai tânăr, este considerat principalul favorit.

Fost jucător și arbitru, Dragomir (31 ani) se arată destul de încrezător în șansele sale, mizând și pe faptul că membrii afiliați au arătat că își doresc un suflu nou la conducerea AJF și atunci când i-au acordat credit președintelui forului respectiv. Tânărul aspirant la postul de vicepreședinte spune că pentru el reprezintă o provocare, iar unul dintre motivele care l-au determinat să candideze este și acela că se observă o schimbare în bine a fotbalului județean.

,,Din moment ce s-a vrut această schimbare, cu oameni tineri la conducere, cred că toți vor să meargă pe aceeași linie și acum. Mă bazez pe un nucleu de oameni cu ștate vechi în fotbalul buzoian, care mi-au dat imboldul necesar să candidez și, evident, mă vor susține. Vreau să mă alătur noii echipe a AJF și să demonstrez că sunt capabil să contribui la revigorarea atât a fotbalului județean, cât și a arbitrajului. Îmi place să mă implic, să construiesc ceva nou, să fiu un consultant cu membrii afiliați în vederea consolidării relațiilor. Cunosc bine problemele care au fost în ultimii ani și doresc să vin cu strategii pentru dezvoltarea fenomenului”, a declarat Ionuț Dragomir.

Acesta speră ca lupta pentru ocuparea postului de vicepreședinte al AJF Buzău să fie una corectă, iar membrii afiliați să voteze omul pe care îl cunosc bine în fotbal, îl simt aproape de ei și că ar putea contribui la o schimbare în perioada următoare.

Articol scris de Adi SOARE

Marius ANGHEL 17 Nov. 2015, 18:40 Ligi județene
Pe aceeași temă