Campionii Hunedoarei s-au reunit fără antrenor!

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 13:20 Ligi județene
Campionii Hunedoarei** s-au reunit fără antrenor!

Campioana județului Hunedoara la fotbal, Universitatea Petroșani și-a reluat antrenamentele după o binemeritată vacanță. Noul antrenor principal al echipei va fi prezentat jucătorilor săptămâna viitoare.

28 de jucători – juniori și seniori – au participat luni la primul antrenament al „studenților”. De la reunire au lipsit 4 fotbaliști din lotul cu care Universitatea Petroșani (foto) a câștigat sezonul trecut campionatul Ligii a IV-a Hunedoara atât la seniori cât și la juniori. Este vorba despre Rareș Popa, Alexandru Bobină și Răzvan Paulică – toți aflați în probe la gruparea de Liga a II-a, FCM Târgu Mureș, Vlad Tudorache – transferat la Dinamo 2 București și Sergiu Spînoche care s-a retras.

Petroșănenii stau rău și la capitolul antrenor principal post rămas vacant după ce Dan Voicu a ales să pregătească pe Hercules Lupeni iar managerul Ionuț Stelescu a optat pentru postul de antrenor secund la FCM Târgu Mureș.

În condițiile date în zilele următoare până va fi numit un nou „principal” la Universitatea Petroșani de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul echipei de juniori, Gabriel Nițu.

„În această săptămână am programat 5 antrenamente. Ne vom antrena în propria bază din Dealul Institutului”, a spus Gabi Nițu. Cel mai probabil campionatul Ligii a IV-a Hunedoara, sezonul 2013-2014 va debuta pe 17 sau 24 august.

Articol scris de Sami Tamaș (Ziarul Hunedoreanului)

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 13:20 Ligi județene
Pe aceeași temă