Călărașiul și-a aflat reprezentanta la barajul pentru promovare în Liga 3. Agricola Borcea a devenit campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 13:08 Ligi județene
Călărașiul și-a aflat reprezentanta la barajul pentru promovare în Liga 3.** Agricola Borcea a devenit campioană cu o etapă înainte de finalul sezonului

Cu o etapă înainte de finalul campionatului Ligii a 4-a Călărași, Agricola Borcea a devenit noua campioană județeană după ce a câștigat în runda a 29-a, pe teren propriu, cu Victoria Chirnogi, scor 3-2. Aceasta va reprezenta județul Călărași la barajul pentru promovarea în Liga 3.

Agricola Borcea a reușit astfel, pentru prima dată de la înființarea clubului, să obțină un trofeu județean. În etapa jucată sâmbătă, 27 mai, pe arena din localitatea Borcea, Agricola a învins cu 3-2 pe Victoria Chirnogi, a patra clasată în campionat. Pe 10 iunie, ambele echipe se vor întâlni din nou, de această dată în finala Cupei României, faza județeană.

Echipa satului Borcea are în acest moment 79 de puncte, iar următoarea clasată, Venus Independența, fosta campioană, are o zestre de 75 de puncte.

Agricola a avut parte de un sezon foarte bun. Încă din primele etape ale campionatului, Agricola a condus în clasamentul Ligii a 4-a. Edilul din Borcea, Aniel Nedelcu, a reușit să formeze o echipă competitivă. A investit pasiune, timp, dar și bani, iar rezultatele sunt pe măsură. Echipa a reușit să iasă cu fruntea sus din derby-urile cu Venus, Chirnogi sau Ciocănești. Pentru Borcea greul abia acum începe. Echipa își așteaptă adversarul de la barajul de promovare în Liga a 3-a.

Rezultate etapa a 29-a:

Venus Independența – Spicul Roseți 4-1
Dunărea Grădiștea – Ștefan cel Mare 6-1
Rapid Ulmeni – Unirea Mânăstirea 1-3
Steaua Radovanu – Dinamo Sărulești 2-3
Agricola Borcea – Victoria Chirnogi 3-2
Lehliu Gară – Progresul Fundulea 5-1
Dunărea Ciocănești – Viitorul Curcani 19-0
Unirea Dragalina – Spicul Vâlcelele 2-1

Articol scris de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 30 May. 2017, 13:08 Ligi județene
Pe aceeași temă