Baia Mare are o nouă echipă: „Obiectivul nostru în acest an este să promovăm”

22 Aug. 2012, 13:52 Ligi județene
Baia Mare are o nouă echipă:

In 17 august 2012 s-a nascut Asociatia Sportiva FC Municipal Baia Mare, echipa de fotbal care a fost inscrisa in Liga a patra, seria Sud. In prima etapa, baimarenii ar fi trebuit sa joace in compania echipei Spicul Mocira, dar partida a fost amanata. Noua echipa va debuta la finele acestei saptamani, se pare, cand pe stadionul „Viorel Mateianu” (acolo unde isi va disputa meciurile de acasa FCM Baia Mare) este asteptata Vectrix Satulung. Ioan Onciu este antrenorul care se va ocupa de echipa si care – in aceste zile – poarta tratativele cu jucatorii.

„Suntem in tratative cu 22 de jucatori, care vor compune o echipa in care fotbalistii tineri vor evolua alaturi de sportivi mai experimentati. Toti sunt maramureseni. Obiectivul nostru in acest an este sa promovam in Liga 3, iar la finele urmatorului an competitional sa ajungem in Liga 2”, a declarat Radu Tolas, presedintele AS FCM Baia Mare.

Conducerea asociatiei este completata de jurnalistul Cosmin Filip, care ocupa functia de vicepresedinte, si de Florin Muresan – secretar.

Vanca, Iatu, Ernszt, Hotico sunt cativa jucatori cu care se poarta tratative in aceste zile.

Sursa: eMaramureș

22 Aug. 2012, 13:52 Ligi județene
Pe aceeași temă