ASU Poli a oficializat un nou transfer cu câteva ore înaintea derby-ului cu Ripensia. Feraru îi ia locul lui „Mexicanu”

ASU Poli a oficializat un nou transfer cu câteva ore înaintea derby-ului cu Ripensia.** Feraru îi ia locul lui

ASU Poli continuă să anunțe nume noi cu puțin timp înaintea unor meciuri importante din acest sezon. După înregimentările lui Filimon și Gavriluță chiar în ziua partidei de Cupă cu Mama Mia, ASU Poli a reușit azi să-și completeze cu adevărat echipa prin sosirea lui Samuel Feraru, jucător de bandă dreaptă, care va evolua pe locul lăsat liber de Alex Birău și care poate debuta azi de la ora 18 împotriva Ripensiei.

Transferul lui Sami Feraru a fost anunțat oficial azi. Crescut în generația de excepție 1994 a celor de la LPS Banatul, cel care poate evolua atât fundaș, cât și mijlocaș dreapta, dar și în centrul liniei mediene, a preluat tricoul cu numărul 16 la alb-violeți. Feraru are și o experiență la Parma Primavera în Italia, unde a bifat șase jocuri în ediția 2012-13. În țară a mai îmbrăcat tricoul formațiilor Flacăra Făget (L3), FC Baia Mare și ACS Berceni (L2), evoluând ultima dată la formația ilfoveană.

Tânărul în vârstă de 20 de ani va fi folosit cel mai probabil pe postul lăsat liber de Alex Birău. Fundașul dreapta timișorean poreclit „Mexicanu” fiind acontat, tot de la Avicola Buziaș (club de care aparțin amândoi foștii jucători ai Banatului), de proaspăta divizionară secundă Fortuna Poiana Câmpina. În banda dreaptă a devensivei lui ASU Poli a fost folosit cu succes în primele partide Narcis Damian, care e însă obișnuit cu cealaltă parte a terenului.

Feraru e a cincea și probabil ultima achiziției a trupei pregătite de Paul Codrea în această vară. El va putea debuta chiar azi pentru gruparea susținută de galerie în meciul împotriva Ripensiei, derby-ul etapei a doua a „D”-ului, care se joacă de la ora 18, fără spectatori, pe arena CFR.

Sursa: Sport9

Pe aceeași temă