ASU Poli a câștigat lupta cu „Ripi” pentru Drăghici

Mihai Andries 26 Feb. 2015, 12:52 Ligi județene
ASU Poli a câștigat** lupta cu

Alb-violeții au dat o lovitură importantă la capitolul transferuri cu doar câteva zile înaintea de reluarea Ligii a IV-a. ASU Politehnica a obținut serviciile atacantului timișorean Octavian Drăghici în dauna rivalei în lupta pentru promovare, Ripensia. Jucătorul format la UMT a fost și în curtea Concordiei Chiajna în această iarnă.

Drăghici (29 de ani) a semnat până la finalul sezonului cu ASU Poli, formație care și-a propus accederea în Liga a III-a. Liderul Ligii a IV-a a reușit să-l ia pe jucător în fața concitadinei de pe locul 2. Avantajul formației alb-violete a fost faptul că managerul sportiv Sorin Boiangiu e un apropiat al jucătorului. Octavian Drăghici are la activ experiențe importante în prima ligă, cu Universitatea Cluj, CS Otopeni și Gaz Metan. Ilfovenii l-au achiziționat pe jucător de la Fortuna Covaci. Drăghici a fost de asemenea golgheterul UMT-ului după retrogradare. A mai evoluat de asemenea în B la UTA și FC Olt Slatina.

Atât Drăghici, cât și Sebastian Budur, ultimele două achiziții ale lui ASU Poli, sunt apți pentru a fi prezenți pe „Știința” încă de sâmbătă, când alb-violeții primesc replica Ghirodei (ora 15) în prima etapă a returului din „D”.

Ripensia, fără noroc la atacanți

În această iarnă Tavi Drăghici s-a pregătit și cu Millenium Giarmata, a evoluat într-un amical al Concordiei II (L3) și a fost curtat intens de FC Ripensia, echipă cu care se pregătise de asemenea la finele lui 2014. „Roș-galbenii” și-ar mai fi dorit un atacant, dar nu au avut succes nici cu Magdaș, vârf păstrat de Vulturii Lugoj și nici cu Daniel Telecican, pe care Sânnicolau Mare l-a chemat înapoi.

Sursa: Sport 9
Foto: ASU Poli

Mihai Andries 26 Feb. 2015, 12:52 Ligi județene
Pe aceeași temă