AJF Suceava a stabilit țintarul jocurilor Ligii a IV-a

14 Jul. 2012, 18:09 Ligi județene
AJF Suceava** a stabilit țintarul jocurilor Ligii a IV-a

Asociatia Judeteana de Fotbal Suceava a stabilit astazi programul meciurilor din cadrul sezonului 2012/2013 al Ligii a 4-a. Astfel, noua editie de campionat va debuta pe 19 august si va reuni la start 16 formatii. Desi s-a hotarat deja tintarul jocurilor, aceasta ar putea suferi cateva modificari pana la startul competitiei, in conditiile in care Foresta Moldovita si-a manifestat intentia de a juca in Liga a 5-a, iar Dorna Vatra Dornei nu s-a inscris inca in campionat. In cazul in care vor ramane vacante, locurile ar putea fi luate de doua dintre formatiile: Bucovina Fratautii Noi, FC Marginea, Progresul Fratautii Vechi, Fc Pojorata si Avantul Frasin, care si-au aratat disponibilitatea de a se inscrie in Liga a 4-a.

Prima etapa (19 august):

Avantul Volovat – Zimbrul Siret
Dorna Vatra Dornei – Foresta Malini
Somuz Falticeni – Sporting II Arbore
Vointa Stroiesti – Minerul Iacobeni
Bradul Putna – Unirea Boroaia
Moldova Draguseni – Foresta Moldovita
Viitorul Liteni – Florconstruct Patrauti
Rapid II Mihoveni – CS Gura Humorului

Viitorul sezon al Ligii a 5-a va debuta pe data de 26 august si va reuni la start 36 de echipe ce vor fi impartite in trei serii geografice dupa 20 iulie, cand expira termenul de inscriere in campionat.

In cadrul aceleiasi sedinte tehnice de astazi, s-a mai decis ca primul tur din cadrul fazei judetene a Cupei Romaniei sa aiba loc pe data de 19 august, cand vor intra in competitie gruparile din Liga a 5-a.

Sursa: Gazeta de Suceava

14 Jul. 2012, 18:09 Ligi județene
Pe aceeași temă