Suporterii Stelei, mesaj dur pentru fostul angajat MAI care a venit cu coronavirus din Israel. Bannerul, afișat în fața Institutului Matei Balș

Fanii Stelei au reacționat, luni seară, după ce problema coronavirusului în România a început să se extindă din ce în ce mai mult. Suporterii au afișat un mesaj în fața Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, cu trimitere directă către fostul angajat al Ministerului Apărării Interne, care a ascuns faptul că a fost în Israel și că era purtător al virusului și a îmbolnăvit și alte persoane: „Salvați-ne părinții fără vină infectați / Nu gaborii mincinoși în Israel plecați”.

Fanii „FC U” Craiova și „U” Cluj, mesaj de susținere pentru personalul medical

Inclusiv campionatele de la nivelul Ligii a 4-a au fost suspendate, iar fanii încep să ia atitudine cu privire la situația delicată în care se află, de altfel, tot globul.

Recent, și fanii „FC U” Craiova, echipă din Liga 3, au ieșit pe străzile orașului. S-au deplasat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, unde și-au arătat susținerea față de medici. „Nu sunteți singuri, nu dați înapoi, Peluza Sud alături de voi!”, a fost mesajul acestora.

La fel s-a întâmplat și la Cluj-Napoca, acolo unde suporteri Peluzei „Șepcile Roșii” au mers în fața Spitalului Clinic de Boli Infecțioane și au lăsat un banner de susținere pentru personalul din sistemul sanitar, oameni care fac eforturi să țină sub control această epidemie. „Eroi ai unei lupte abia începute” a fost mesajul fanilor echipei „U” Cluj, din Liga 2.

Luni, România a declarat stare de urgență din cauza coronavirusului pentru 30 de zile și este greu de preconizat momentul în care campionatele de fotbal vor fi reluate. Echipele nu se mai reunesc nici pentru antrenamente. În această perioadă se discută despre anularea meciurilor rămase de disputat și, inclusiv, încheierea sezonului. Rămâne de văzut care va fi regula după care vor fi stabilite clasamentele finale, dacă ipoteza va fi pusă în practică.

România a ajuns la un număr de 168 de cazuri de coronavirus depistate. Din fericire, niciun român nu a decedat în urma acestei epidemii.

Articol scris de Răzvan STÎNGĂ‚

Foto principal: CSA Steaua București

 

Pe aceeași temă