FOTO&VIDEO | Daniel Oprița și Iulian Miu au condus primul antrenament la Steaua

Marius ANGHEL 12 Jul. 2019, 17:14 București

Daniel Oprița și stafful său tehnic au condus, vineri dimineața, pe terenul 6 din Complexul sportiv din Ghencea, primul antrenament la Steaua București, în vedere pregătirii noului sezon al Ligii a 4-a București.

Ședința de reunire s-a întins pe durata a 70 de minute, prilej bun pentru noii antrenori ai echipei să-i cunoască pe jucătorii rămași și pentru noul campionat.

„Compus din ture de alergare, exerciții de stretching, minuțe 5 la 2 și un mini-joc școală, antrenamentul de pe terenul 6 s-a desfășurat în permanență cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă nu au uitat de amărăciunea ratării promovării din primăvară, fotbaliștii Stelei sunt gata să-și încânte fanii în noul sezon”, se notează pe Steaua TV.

Daniel Oprița îi va avea în stafful tehnic pe Iulian Miu și Fănel Nofitovici, ambii ca antrenori secunzi, și pe Sorin Bobariu, ca antrenor cu portarii. Acestora li se va alătura și Florentin Dumitru, funcția sa nefiind încă stabilită cu exactitate.

Oprița a anunțat că trei dintre țintele sale pentru a întări lotul Stelei sunt Liviu Băjenaru (ex Turris Turnu Măgurele), Robert Elek și Cristian Dănălache (ultimii doi foști ultima dată la Sportul Snagov). Alți jucători doriți sunt Ovidiu Morariu (ex Metalurgistul Cugir) și Andrei Neagoe (ex CS Afumați).

GALERIE FOTO DE LA PRIMUL ANTRENAMENT AL LUI OPRIȚA ȘI MIU LA STEAUA (foto CSA Steaua)

Foto și video: CSA Steaua

Marius ANGHEL 12 Jul. 2019, 17:14 București
Pe aceeași temă