EXCLUSIV | Anunțul așteptat de fani! Când ar putea juca Steaua pe noua arenă din Ghencea

Marius ANGHEL 10 Aug. 2019, 16:03 București
EXCLUSIV | Anunțul așteptat de fani!** Când ar putea juca Steaua pe noua arenă din Ghencea

Florentin Dumitru (42 de ani), oficial la CSA Steaua, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport Live despre posibilitatea ca elevii lui Daniel Oprița să joace mai devreme pe noua arenă din Ghencea, aflată, momentan, în plin proces de construcție de la zero.

Gazonul și vestiarele de pe stadionul din Ghencea trebuie să fie disponibile până la startul Campionatului European din 2020, pentru ca echipele să se poată antrena acolo. Apoi, „militarii” își propun finalizarea unei tribune de aproximativ 3.000 de locuri, pentru suporteri. Asta ar însemna, mai pe scurt, că Steaua poate juca pe noul stadion începând cu sezonul 2020-2021.

„Iarba trebuie să fie perfectă. Vestiarele perfecte (n.r. – pentru a se antrena echipele la EURO). Restul, ce înseamnă tribunele, nu trebuie să fie gata. Când joc în divizia C, nu trebuie să am tribuna perfectă. Îmi trebuie 3.000 de oameni, ca sa pot să-i găzduiesc pe toți suporterii. Când se va face stadionul, probabil și noi vom fi la un alt nivel. Stadionul va fi al armatei”, a spus Dumitru la ProSport Live.

FCSB poate juca în Ghencea

Noua arenă a Stelei este în plin proces de renovare, iar „bijuteria” ce urmează a fi ridicată va fi administrată de o societate nouă, care, cel mai probabil, va urmări profitul, motiv pentru care va fi deschisă pentru oricine dorește să o închirieze.

„Eu, după câte știu, se va face o societate care va administra stadionul. Aia dacă vrea să facă profit, probabil va juca toată lumea. Nu cred că va avea loc, suporterii vor fi toți cu CSA.

Dacă joacă FCSB acolo și vor veni suporterii Stelei, va ieși scandal. Vom plăti chirie, nu vom avea nicio treabă că stadionul devine al nostru. Societatea va asigura profit din stadion”, a mai spus Florentin Dumitru, la ProSport Live.

Marius ANGHEL 10 Aug. 2019, 16:03 București
Pe aceeași temă