EXCLUSIV | Adrian Neaga, înlocuitorul lui Lăcătuș? Comandantul Bixi Mocanu confirmă discuțiile

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 15:09 București
EXCLUSIV | Adrian Neaga, înlocuitorul lui Lăcătuș?** Comandantul Bixi Mocanu confirmă discuțiile

Antrenorul Marius Lăcătuș și secundul Ștefan Iovan s-au despărțit de Steaua, după cum ProSport a anunțat în exclusivitate, iar postul de manager al echipei din Liga 4 ar putea fi preluat de Victor Pițurcă. Din informațiile ProSport, omul care a antrenat în trei rânduri naționala de seniori a României s-a declarat interesat de preluarea părții tehnico-tactice a echipei care va evolua și la anul în al patrulea eșalon fotbalistic din România. Dacă va veni la Steaua, Pițurcă ar urma să-l numească antrenor pe Adrian Neaga (39 de ani).

Contactat de ProSport, comandantul CSA Steaua, Pompiliu Bixi Mocanu, a vorbit despre posibila venire a lui Pițurcă. „Ne-am dori sa vină domnul Pițurcă, ieri am vorbit ultima dată cu dumnealui. Până acum nu ne-a transmis clar că dorește să se implice”, a spus Mocanu.

Întrebat de reporterul ProSport dacă Adrian Neaga este pe lista posibililor antrenori, Bixi Mocanu a spus: „Da, este o variantă cu care lucrăm în clipa de față, unul dintre antrenorii de pe lista noastră”.

Aducerea lui Neaga la Steaua face parte din planul lui Victor Pițurcă. Cel despre care Neaga spunea că îi este „precum un tată” ar putea îndeplini funcția de antrenor, în timp ce Pițurcă ar funcționa ca un manager general, urmând să se ocupe de transferuri și de strategie. Mai mult decât atât, Pițurcă vrea să-l aducă în staff și pe Sorin Paraschiv, fost căpitan în Ghencea.

Jucătorii au fost anuntați că la meciul din finala Cupei României, faza pe București, cu Carmen, pe banca va sta Ștefan Iovan. Adrian Neaga a fost astăzi la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua pentru a discuta detaliile unei posibile colaborări.

Ca antrenor, Adrian Neaga a stat pe banca echipelor Unirea Bascov, Atletic Bradu, Urban Titu, SCM Pitești, Național Sebiș și ACS Poli Timișoara. În afară de timișoreni, celelalte formații se aflau în Liga 3 când le-a condus Neaga. Pe ACS Poli a pregătit-o în ultimele meciuri desfășurate înaintea retrogradării din Liga 1.

Finala dintre Steaua și Carmen se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Juventus, din București. Conform AMFB, meciul de pe arena din Colentina se va disputa cu porțile închise.

Articol scris de Octavian VASILESCU

 

Marius ANGHEL 04 Jun. 2019, 15:09 București
Pe aceeași temă