A ratat obiectivul și contractul i-a fost reziliat. Voința Lupac schimbă antrenorul la jumătatea sezonului de Liga 3

Andrei PASCU 07 Jan. 2023, 17:18 Liga 3
A ratat obiectivul și contractul i-a fost reziliat. Voința Lupac schimbă antrenorul la jumătatea sezonului de Liga 3

Voința Lupac va aborda partea a doua a sezonului de Liga 3 cu un alt antrenor. Dat fiind faptul că nu mai are șanse la play-off în Seria 7, clubul a decis să renunțe la Lucian Dobre, numit în funcție în luna iulie. Voința Lupac reia sezonul de Liga 3 de pe locul 6, cu 21 de puncte.

Voința Lupac și antrenorul Lucian Dobre, contract reziliat!

Potrivit comunicatului emis de Voința Lupac, sâmbătă, 7 ianuarie, acordul a fost întrerupt pe cale amiabilă, în urma unor discuții între antrenorul de 44 de ani și conducere. Astfel, în zilele următoare, până va relua pregătirile mai exact, este de așteptat ca formația din divizia a treia să facă public și numele noului antrenor principal.

Rezilierea era oarecum așteptată, pentru că obiectivul trasat la începutul sezonului de Seria 7 a Ligii 3 era calificarea echipei în play-off, iar șansele matematice sunt epuizate în momentul în care mai sunt de disputat trei runde din sezonul regular.

Lucian Dobre a fost ”secund” la Poli Timișoara înainte să vină la Voința Lupac

Lucian Dobre deține Școala de Fotbal Mundo Reșița și a mai antrenat în Liga 3 echipele CSM Școlar Reșița (2017-2018 – actuala CSM Reșița) și Progresul Ezeriș (2020).

Sezonul trecut, Dobre a fost ”secundul” lui Nicolae Croitoru la Politehnica Timișoara, în Liga 2.

Născut la Reșița, Dobre a jucat, în perioada în care era fotbalist, la CSM Reșița, Astra Ploiești, Petrolul Ploiești, Universitatea Craiova, Zimbru Chișinău, Spartak Nalchik, Tavriya Simferopol, Iskra-Stal Ribniţa, Dacia Chişinău, Farul Constanţa și Muncitorul Reșița și are 143 de meciuri în prima divizie din România.

Astăzi, clubul nostru anunță despărțirea de Lucian-Mihail DOBRE!

Mulțumim Lucian DOBRE!!

Clubul nostru a ajuns la un acord amiabil de reziliere a contractului cu antrenorul principal Lucian-Mihail DOBRE!

Îi mulțumim lui Lucian pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă și îi dorim mult succes în carieră!”

Mulțumim încă o dată, Lucian, pentru devotamentul tău!”, a anunțat Voința Lupac pe pagina de Facebook.

Voinţa Lupac, locul 6 în Seria 7 din Liga 3

După cum spuneam, Voinţa Lupac ocupă locul 6 în Seria 7 din Liga 3, cu 21 de puncte, la șase puncte de poziția a 5-a, Jiul Petroșani. În același timp, are un avans mare față de locul 7, Retezatul Hațeg, care a adunat în sezonul regular până acum, în 15 meciuri, numai 9 puncte.

Liderul Seriei 7 din Liga 3 este CSM Deva, 39 de puncte, urmată de ACSO Filiași, 34 de puncte, și Viitorul Șimian, 31 de puncte.

Foto: Voința Lupac

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-record-de-amicale-19257327

https://liga2.prosport.ro/liga-3/radu-necsulescu-acord-in-liga-3-dupa-plecarea-de-la-csm-slatina-19257321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-mai-stabilit-un-amical-in-aceasta-iarna-noul-adversar-va-fi-chiar-primul-pe-care-il-va-intalni-inainte-de-plecarea-in-cantonament-19257318

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viorel-tanase-ultima-data-la-fcsb-a-preluat-o-echipa-din-liga-3-19257297

https://liga2.prosport.ro/liga-3/hamza-younes-antrenor-si-jucator-la-una-dintre-cele-mai-slabe-echipe-din-acest-sezon-de-liga-3-anuntul-formatiei-la-care-merge-tunisianul-19257282

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-popa-continua-in-liga-3-dupa-despartirea-de-csc-dumbravita-a-ajuns-la-o-echipa-cu-pretentii-din-seria-8-19257261

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Jan. 2023, 17:18 Liga 3
Pe aceeași temă