SC Oțelul pregătește o nouă campanie importantă de transferuri, după cea din vară. VIDEO | Cristian Munteanu: ”Sper să îi satisfacem cerințele antrenorului Petre Grigoraș”

Răzvan STÎNGĂ 08 Dec. 2020, 19:34 Liga 3
SC Oțelul pregătește o nouă campanie importantă de transferuri, după cea din vară. VIDEO | Cristian Munteanu: ”Sper să îi satisfacem cerințele antrenorului Petre Grigoraș”

SC Oțelul se luptă pentru promovarea în Liga 2 și în acest sezon. Gălățenii sunt în grafic pentru clasarea pe unul din primele două locuri la finalul stagiunii, care duc în barajul de accedere în divizia superioară.

La finalul anului, SC Oțelul e pe locul 2 în Seria 2 a Ligii a 3-a, cu 22 de puncte în 10 partide, la egalitate cu liderul Dacia Unirea Brăila.

Cristian Munteanu: ”Trebuie să căutăm încă doi, trei jucători valoroși, care să aducă plus valoare echipei” 

Cristian Munteanu, managerul general, a anunțat că în această pauză de iarnă, echipa sa va face noi transferuri. Se vor perfecta două, trei veniri de jucători valoroși, dar vor și pleca anumiți fotbaliști, în funcție de analiza antrenorului Petre Grigoraș.

SC Oțelul a adus și în vară mai mulți jucători importanți, care au zeci de meciuri chiar la nivelul Ligii 1. Printre aceștia se numără Dan Popescu, Bogdan Gavrilă, Ionuț Neagu sau Cristian Sîrghi.

”Trebuie să căutăm încă doi, trei jucători valoroși, care să aducă plus valoare echipei. Cu siguranță vor și pleca anumiți jucători, pentru că așa e fotbalul, așa e la toate echipele din lumea asta, pleacă și vin. Sper să îi satisfacem cerințele antrenorului Petre Grigoraș.

Ne axăm pe jucători care sunt născuți, crescuți aici. Jucători care nu sunt la o anumită vărstă, care mai joacă un an și se lasă de fotbal. Nu! Am adus jucători care au arătat că au valoare, care au făcut istorie cu acest club în trecut. Mă refer la faptul că au ieșit campioni, jucători care au jucat în Liga Campionilor în tricoul Oțelului Galați. Trebuie să le mulțumesc că au fost băieți de mare caracter și că au venit la echipa orașului lor, să pună umărul să ridice Oțelul”, a precizat Cristian Munteanu pentru SC Oțelul Galați, cu privire la transferurile pregătite pentru iarnă.

SC Oțelul nu are probleme cu banii 

Pandemia cu noul coronavirus a lovit multe echipe din punct de vedere financiar. Chiar și cluburi din Liga 2, precum Fotbal Comuna Recea și Aerostar Bacău, au avut/ au probleme cu banii, dar SC Oțelul a scăpat momentan de emoții. Cristian Munteanu a declarat că formația din Galați termină 2020 cu bine.

”Din punctul acesta de vedere nu avem probleme. Suntem în grafic și nu rămâne decât să mulțumesc finanțatorilor, primăriei, Consiliului Local, sponsorilor, pentru că avem sponsori care ne ajută. Fiecare a fost important pentru noi”, a încheiat Cristian Munteanu.

SC Oțelul, la egalitate de puncte cu liderul Dacia Unirea Brăila 

SC Oțelul a strâns 22 de puncte în 10 meciuri, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila, care are însă un golaveraj superior. Pe locul 3 în Seria 2 a Ligii a 3-a se clasează CSM Focșani, 18 punte.

În prima etapă din 2021, SC Oțelul va evolua în deplasare contra locului 9, penultimul, Avântul Valea Mărului.

Foto și video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stiinta-miroslava-a-intrat-in-vacanta-pentru-doua-luni-concluziile-antrenorului-cristian-popovici-la-final-de-an-programul-iernii-si-obiectivele-pentru-anul-viitor-19161045

https://liga2.prosport.ro/liga-3/acso-filiasi-se-foloseste-din-plin-de-pauza-de-iarna-pregateste-o-marire-de-buget-si-transferurile-a-patru-fotbalisti-cu-experienta-presedintele-florin-spanu-seria-are-echipe-foarte-bune-s-19161845

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-dulcea-a-rezistat-48-de-ore-la-campionii-fc-arges-si-iese-la-atac-sunt-antrenor-de-fotbal-in-niciun-caz-magician-sau-paznic-la-oi-clubul-a-numit-un-nou-staff-tehnic-si-spun-19161078

https://liga2.prosport.ro/liga-3/crisul-chisineu-cris-incheie-anul-istoric-cu-schimbari-la-nivelul-conducerii-dar-cu-aceleasi-aspiratii-obiectivul-este-calificarea-la-barajele-de-promovare-in-liga-2-analiza-lui-a-19161055

Răzvan STÎNGĂ 08 Dec. 2020, 19:34 Liga 3
Pe aceeași temă