Problemele financiare persistă la Recea. Care sunt șansele ca echipa să se retragă din Liga 2 și ce se întâmplă cu finanțarea de la autoritățile locale

Răzvan STÎNGĂ 07 Dec. 2020, 18:01 Liga 2
Problemele financiare persistă la Recea. Care sunt șansele ca echipa să se retragă din Liga 2 și ce se întâmplă cu finanțarea de la autoritățile locale

Fotbal Comuna Recea are ceva probleme de ordin financiar, în primul sezon după promovarea în Liga 2. Potrivit președintelui Florin Gherasim, echipa nu stă prea bine cu banii, dar, în acest moment, nu se ia în calcul retragerea din campionat.

Toate datoriile către jucători și furnizori, dacă au existat, au fost achitate la începutul lunii decembrie.

Florin Gherasim: ”Vom vedea ce bani vom primi pentru anul viitor de la Consiliul Județean, dar nu ni s-a transmis că va fi oprită finanțarea” 

Florin Gherasim a recunoscut că un aspect important pentru ca Fotbal Comuna Recea să treacă peste această perioadă, depinde de ajutorul care ar putea să vină de la Consiliul Județean Maramureș.

Clubul nu a primit informații din partea autorităților locale cum că finanțarea se va opri, dar rămâne de văzut ce sumă va fi direcționată către echipa de fotbal.

Antrenorul (n.r. – Nicolae Constantin) are dreptate. Sunt unele probleme la club și încercăm să le rezolvăm, dar avem nevoie de timp. Noi ne-am organizat din mers pentru liga a doua. Important este că până la data de 1 decembrie nu avem datorii față de jucători sau furnizori. Vom vedea ce bani vom primi pentru anul viitor de la Consiliul Județean, dar nu ni s-a transmis că va fi oprită finanțarea. Nu se pune problema retragerii echipei din campionat, mergem mai departe, a declarat Florin Gherasim pentru Axa News.

Nicolae Constantin vorbea despre problemele de la Recea, după meciul cu Turris Oltul 

Fotbal Comuna Recea a terminat cu un egal anul 2020. În etapa 15 din Liga 2 a remizat pe teren advers cu Turris Oltul, scor 1-1. La finalul jocului, antrenorul Nicolae Constantin aducea în discuție mai multe aspecte și probleme cu care echipa sa se confruntă, din pricina banilor și a condițiilor.

”Suntem binișor, se putea și mai bine. Au fost meciuri pe care le puteam câștiga, aștia suntem, suntem o echipă mică. Condițiile nu sunt așa bune, avem nevoie de multe lucruri în această pauză de iarnă, ca să ne punem la punct și să scăpăm de la retrogradare la sfârșitul campionatului. Acesta e obiectivul, nu avem altul. Acum, să vedem ce se întâmplă. E o lună și ceva de vacanță, sunt multe lucruri de rezolvat la Recea și vreau să se ajungă la un consens să se rezolve”, spunea Constantin după remiza cu Turris Oltul.

Fotbal Comuna Recea a adunat 15 puncte în 14 meciuri 

Fotbal Comuna Recea e în partea inferioară a clasamentului în Liga 2, momentan pe locul 17 din 21 de echipe. După disputarea a 14 partide în 15 etape, trupa maramureșeană a adunat 15 puncte. La reluarea campionatului, în februarie 2021, echipa din Recea mai are programate șase meciuri.

În primă fază va evolua împotriva celor de la Concordia Chiajna (acasă), după care vor urma partidele cu CS Mioveni (deplasare), ”U” Cluj (acasă), Farul (deplasare), CSM Reșița (acasă) și Ripensia (deplasare).

Foto: Fotbal Comuna Recea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-nae-constantin-suparat-dupa-egalul-obtinut-de-fotbal-comuna-recea-cu-turris-oltul-suntem-specialisti-antrenorul-intra-in-vacanta-cu-ganduri-care-l-fac-sa-se-gandesca-la-re-19161289

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-continua-la-pandurii-dar-nu-mai-vrea-sa-piarda-lotul-de-jucatori-si-in-pauza-de-iarna-e-o-echipa-de-viitor-cu-jucatori-tineri-si-potential-imens-19161747

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-si-a-trimis-jucatorii-in-vacanta-mesajul-lui-gabriel-manu-dupa-un-final-de-an-cu-multe-infrangeri-si-cand-suna-adunarea-pentru-reluarea-pregatirilor-19161768

Răzvan STÎNGĂ 07 Dec. 2020, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă