VIDEO | Patrick Petre a ieșit la rampă în prima etapă a play-off-ului din Liga 3! Mijlocașul, cursă de la mijlocul terenului și lob de la 25 de metri

Andrei PASCU 04 Apr. 2022, 13:21 Liga 3
VIDEO | Patrick Petre a ieșit la rampă în prima etapă a play-off-ului din Liga 3! Mijlocașul, cursă de la mijlocul terenului și lob de la 25 de metri

Patrick Petre (24 de ani) a reușit un gol de generic pentru Minaur Baia Mare, în prima etapă a play-off-ului Seriei 10 din Liga 3. Mijlocașul, fost la Dinamo, a marcat cu o execuție superbă în partida de acasă, cu Lotus Băile Felix. Minaur Baia Mare a învins cu 4-0, iar Petre a înscris golul cu numărul trei.

Patrick Petre, gol superb în Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix

Reușita lui Patrick Petre a venit în partea a doua, în minutul 66. A primit o pasă la mijlocul terenului și a sprintat spre poarta adversă, până la 25 de metri de portarul echipei din Băile Felix. Și datorită poziției greșite a acestuia, Patrick Petre nu a stat pe gânduri și l-a executat cu un lob superb, reușind unul dintre cele mai frumoase goluri ale celei mai recente etape din Liga 3.


Cu această execuție, fiul lui Florentin Petre a adus aminte de versiunea sa de acum câțiva ani, când era legitimat la Dinamo și era văzut drept unul dintre cei mai talentați tineri din România, care putea ajunge chiar la echipa națională.

Celelalte goluri ale victoriei obținute de Minaur Baia Mare cu Lotus Băile Felix au fost reușite de Gheorghe Gondiu (min. 12 și 18) și Ciprian Stanciu (min. 79).

Patrick Petre joacă de la începutul anului la Minaur Baia Mare

Patrick Petre a ajuns relativ recent la Minaur Baia Mare, în luna ianuarie, după ce și-a încheiat conturile cu Dacia Unirea Brăila. Acolo, în actuala stagiune, în opt meciuri nu a reușit să marcheze și a plecat, așa cum s-a întâmplat și cu alți fotbaliști din lotul de la acel moment. Petre junior poate să revină în Liga 2 la finalul acestui campionat de Liga 3.

Patrick Petre a mai jucat, înainte de experiența de la Dacia Unirea Brăila, la Dinamo, club la care s-a și format, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Politehnica Iași. Are peste 60 de meciuri în Liga 1, cele mai multe pentru formația din Sfântu Gheorghe și Dinamo.

Minaur Baia Mare, favorită la promovare din Seria 10 a Ligii 3

Minaur Baia Mare e în play-off-ul de promovare al Seriei 10 din Liga 3. După prima rundă e pe primul loc, cu 45 de puncte, cu trei puncte peste locul 2, CA Oradea, la 10 de locul 3, Someșul Dej, și la 16 de locul 4, Lotus Băile Felix.

În a doua rundă din play-off-ul de promovare, Minaur Baia Mare va juca acasă, cu CA Oradea.

Foto și video: Minaur Baia Mare

Andrei PASCU 04 Apr. 2022, 13:21 Liga 3
Pe aceeași temă