Lotus Băile Felix poate vinde jucători în SuperLiga și în Liga 2! Precizările președintelui Alexa Krenek

Andrei PASCU 20 Dec. 2023, 16:39 Liga 3
Lotus Băile Felix poate vinde jucători în SuperLiga și în Liga 2! Precizările președintelui Alexa Krenek

Lotus Băile Felix, echipă clasată pe locul 3 în Seria 10 din Liga 3, se axează pe creșterea jucătorilor tineri, iar acum poate ceda un alt fotbalist în SuperLiga României. Clubul a transmis că mijlocașul Sebastian Cucu (18 ani) a mers să dea probe în prima divizie, la SC Oțelul.

Potrivit președintelui clubului din Liga 3, Alexa Krenek, un alt tânăr promițător e dorit în Liga 2, de o formație din partea de sus a clasamentului.

Lotus Băile Felix, locul 3 în Seria 10 din Liga 3, poate vinde jucători în SuperLiga și în Liga 2

Lotus Băile Felix poate face o altă mutare în prima ligă, eventuala trecere a lui Cucu la Galați nefiind prima. Răzvan Creț, în vârstă de 17 ani, a fost cedat de Lotus Băile Felix la FC Botoșani, în vară. Clubul din Seria 10 a Ligii 3 a primit și o sumă de bani de pe urma mutării, dar poate încasa și altele pe viitor, în funcție de anumite realizări personale ale fotbalistului.

Aceeași situație poate fi și în cazul lui Sebastian Cucu (foto articol, în alb), care a fost remarcat de Dorinel Munteanu și a mers în probe. Nu este clar dacă tânărul va semna sau nu cu SC Oțelul, dar probabil Lotus Băile Felix va anunța o eventuală înțelegere cu formația din Galați.

Sebastian Cucu este născut la Oradea, iar sezonul trecut a fost împrumutat la LPS Bihorul.

2023 a fost un an foarte greu pentru noi. S-au întâmplat lucruri care ne-au determinat să facem o resetare la secția de fotbal. Ne-am îndreptat și mai mult atenția asupra tinerilor din comună și județ pentru a le oferi, celor care vor și pot, șansa de a ajunge la un nivel superior.

Răzvan Creț a plecat în vară la FC Botoșani, iar în această iarnă un alt junior al nostru a fost testat de o altă echipă de primă ligă, Oțelul Galați. Un altul este dorit să fie văzut de o echipă fruntașă din Liga a 2-a. Sperăm ca și alți tineri pe care îi avem în lot și pe care o să-i mai aducem, să fie motivați și să profite de șansa pe care o au la Lotus Băile Felix.

 Noi creștem și dăm jucători mai sus, nu ne opunem progresului lor”, a declarat președintele Alexa Krenek, citat de Bihor Online.

Lotus Băile Felix se poate califica în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3 și în acest sezon

Lotus Băile Felix s-a calificat la limită în play-off-ul Seriei 10 din Liga 3, sezonul trecut. A terminat pe locul 4, ultimul care merge în grupa pentru calificarea în barajul de promovare în Liga 2, la egalitate de puncte cu locul 5, SCM Zalău, 27.

A terminat însă play-off-ul pe locul 4, cu 32 de puncte, înregistrând, în cele nouă meciuri programate, o victorie, două egaluri și șase eșecuri.

În acest sezon speră din nou la play-off, fiind, după 15 meciuri, la final de 2023, pe locul 3 în serie, la șase puncte de locul 2, CSM Olimpia Satu Mare, și la 13 puncte de locul 1, SCM Zalău.

Foto: Lotus Băile Felix și Bihor Online

https://liga2.prosport.ro/liga-3/pe-modelul-cosmin-achim-jucatorul-de-la-olimpic-zarnesti-suspendat-de-frf-pentru-ca-a-jucat-la-pariuri-parat-de-iubita-sa-reactiile-oficialilor-clubului-din-liga-3-19296357

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-fundulea-a-pierdut-la-masa-verde-meciul-cu-dunarea-calarasi-19296353

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-vizata-de-audit-19296338

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-s-a-despartit-de-managerul-sportiv-razvan-zetu-19296334

Andrei PASCU 20 Dec. 2023, 16:39 Liga 3
Pe aceeași temă