VIDEO | Liga 3 a început în forță, cu goluri spectaculoase. Două reușite de senzație marcate de outsideri au produs surprizele etapei a 11-a

Andrei PASCU 16 Mar. 2021, 19:56 Liga 3
VIDEO | Liga 3 a început în forță, cu goluri spectaculoase. Două reușite de senzație marcate de outsideri au produs surprizele etapei a 11-a

Liga 3 s-a reluat weekendul trecut, cu etapa a 11-a a sezonului. În cele 10 serii s-au marcat multe goluri, iar câteva dintre ele spectaculoase. Încă de la primele partide din acest an, au ieșit în evidență reușite care atrag admirație.

Denis Botezatu a decis partida dintre Foresta Suceava și CSM Ceahlăul 

Unul dintre ele s-a marcat în Seria 1, în Foresta Suceava – CSM Ceahlăul, și a făcut diferența. Golul lui Denis Botezatu, din minutul 75, a adus cele trei puncte formației din Piatra Neamț. Jucătorul oaspeților a înscris cu un gol de la aproximativ 35 de metri, trimițând balonul aproape de vinclu.

Victoria obținută de CSM Ceahlăul a fost una surprinzătoare, pentru că Foresta Suceava se afla pe primul loc înaintea partidei, la egalitate de puncte cu alte două echipe, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.

CSM Ceahlăul e acum la mijlocul clasamentului, pe 5, și a ajuns la 19 puncte în acest sezon.

Alin Toma, reușită din lovitură liberă în Someșul Dej – SCM Zalău

O altă reușită care merită revăzută de mai multe ori s-a marcat în Seria 10, în partida dintre Someșul Dej și SCM Zalău. Și aici meciul a fost tranșat de echipa care pornea cu șansa a doua, Someșul Dej. La scorul de 1-1, în minutul 86 Alin Toma a înscris din lovitură liberă, de la o distanță considerabilă.

De la circa 35 de metri, Toma a trimis balonul exact în vinclu. Pentru echipa sa, a mai marcat Ştefan Visic, în minutul 58. SCM Zalău a condus cu 1-0, în urma reușitei lui Sergiu Pop, în minutul 38.

În ciuda eșecului, formația din Zalău a rămas pe primul loc în Seria 10, cu 24 de puncte, cu patru peste locul 2, Minaur Baia Mare. Someşul Dej este pe locul 4, cu 18 puncte.

Rezultatele etapei a 11-a din Liga 3 sunt disponibile AICI.

 

Andrei PASCU 16 Mar. 2021, 19:56 Liga 3
Pe aceeași temă