VIDEO | Gol senzațional marcat în Liga 3, la Turda! Un jucător al Sticlei Arieșul a înscris din propria jumătate de teren, însă echipa sa tot avea să piardă cu CS Hunedoara, deși a condus cu 2-0

Marius ANGHEL 04 Sep. 2021, 00:57 Liga 3
VIDEO | Gol senzațional marcat în Liga 3, la Turda! Un jucător al Sticlei Arieșul a înscris din propria jumătate de teren, însă echipa sa tot avea să piardă cu CS Hunedoara, deși a condus cu 2-0

Campionatul Ligii 3 nu încetează să surprindă niciodată. Vineri, 3 septembrie 2021, stadionul Municipal din Turda a fost martorul unui gol senzațional, cum rar vezi pe un teren de fotbal.

Un jucător al echipei Sticla Arieșul Turda, Claudiu Vereș, a deschis scorul în meciul cu CS Hunedoara dintr-o lovitură liberă bătută din propria jumătate de teren.

Din păcare pentru formația sa, care a condus la un moment dat chiar cu 2-0, hunedorenii au reușit să întoarcă scorul pe final și să câștige cu 3-2.

Claudiu Vereș a înscris din propria jumătate de teren, aproape de la mijlocul terenului

În minutul 14 al meciului din Liga 3, Seria 9, dintre Sticla Arieşul Turda și CS Hunedoara, gazdele au deschis scorul cu o super-execuție a mijlocașului Claudiu Vereș. Acesta a bătut o lovitură liberă din propria jumătate de teren, aproape de la centru, de lângă tușa din dreapta, și a trimis mingea puternic direct sub transversală, surprinzându-l pe Ștefan Lefter, care nu a mai avut ce face decât să scoată balonul din plasă.

Peste 50 de metri a plutit mingea în aer pentru a intra în poarta Hunedoarei.

Autorul golului senzațional este un mijlocaș originar din Câmpia Turzii, Claudiu Gabriel Vereș, de 21 de ani, care în cariera sa are un singur meci jucat în Liga 2. În meciul din etapa a 24-a a ediției 2019-2020 evolua integralist pentru Dunărea Călărași în remiza de la Timișoara cu Ripensia, scor 1-1. În cariera sa a mai trecut pe la Național Sebiș, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Minaur Baia Mare.

Turda a avut 2-0, însă CS Hunedoara a întors rezultatul pe final și a câștigat cu 3-2

Golul fabulos a stabilit și scorul pauzei pe Municipalul din Turda, însă în partea secundă avea să devină inutil. Chiar dacă Flavius Budin a reușit imediat după pauză, în minutul 48, să înscrie pentru 2-0 pentru Sticla Arieșul, trupa lui Artur Podar a căzut pe final. Trebuie spus însă și faptul că în minutul 11, deci la 0-0, Turda trebuia să primească un penalty, după un cot aplicat de Rodrigues lui Svichi, acesta din urmă părăsind terenul pentru îngrijiri medicale cu capul spart, însă arbitrul Rareș Vidican (Satu Mare) nu a considerat că faultul a fost suficient pentru ca dicta lovitura de pedeapsă.

Cu o echipă compună din jucători mult mai experimentați, CS Hunedoara întors scorul și a reușit să câștige cu 3-2 în etapa a 2-a a Ligii 3.

Au marcat Andrei Herghelegiu (66), Petre Simon (70) și Rafael Gomez Garutti (80), niciunul în vreun mod spectaculos. Au băgat mingea în poartă și s-au dovedit eficienți pentru ca echipa lor să ia toate punctele.

Astfel, trupa lui Florin Maxim continuă să aibă punctaj maxim după două etape în Seria a 9-a a Ligii 3 și confirmă că este una dintre pretendentele la promovare, nu doar la accederea în play-off. În schimb, Turda nu are niciun punct acumulat în acest debut de sezon, după ce și în prima rundă a pierdut.

Artur Podar, antrenor Turda: ”Nu cred că sunt probleme fizice, cred că mai degrabă sun probleme mentale”

După meci, antrenorul echipei Sticla Arieșul Turda, Artur Podar, a spus că nu crede că jucătorii săi au căzut fizic pe final, ci că au căzut psihic.

”La primul gol primit am avut un contraatac foarte bun, dar în loc să terminăm cu o finalizare, au ajuns să ne surprindă ei pe contraatac. Nu cred că sunt probleme fizice, cred că mai degrabă sun probleme mentale. Imediat după ce primim gol, cădem psihic. Important e să luăm și partea bună, atitudinea băieților. Cred că am făcut un meci bun, chiar dacă am pierdut. Cred că dacă vom avea atitudinea aceasta în continuare, trebuie să vină și victoriile. Ne-am creat ocazii, am dominat echipa care se bate la promovare”, a spus Podar, citat de Turda News.

Sticla Arieșul Turda: Onciu – Manu, Budin, Cordoș, Salcău, Cimpoeșu (Cobârzan 77′), Paleoca, Vereș, Dioșan (Băețan 75′), Svichi (Savu 69′), Fl. Dan
Antrenor: Artur Podar

CS Hunedoara: Lefter – Vlad, Gomes, Rodrigues, Trășcan (Ignat 46′), Bradu (Giura 83′), R. Cristian (Mogoș 46′), Da Motta (Iacob 46′), Herghelegiu, Arnăutu (Simion 67′), Laur. Buș
Antrenor: Florin Maxim

Înregistrarea meciului Sticla Arieșul Turda – CS Hunedoara 2-3:

https://www.youtube.com/watch?v=4BKQGUHwXnA

Florin Maxim își întâlnește fosta echipă în Cupa României, pe Șelimbăr. Turda a fost deja eliminată

În prima etapă, CS Hunedoara a câștigat cu 6-1 în deplasare la Viitorul Cluj, în timp ce Sticla Arieșul Turda a înregistrat tot o înfrângere, 1-2 la CS Ocna Mureș.

Următorul meci al echipei CS Hunedoara e programat marți, pe teren propriu, de la ora 16:30, cu divizionara secundă CS Comunal Șelimbăr, în Faza a IV-a a Cupei României. Șelimbăr este chiar fosta echipă condusă de antrenorul Hunedoarei, Florin Maxim, pe care a promovat-o la pas în Liga 2 și apoi nu i s-a mai prelungit contractul.

Trupa din Turda a fost eliminată deja din Cupa României, în Faza a II-a, de Sănătatea Cluj, iar următorul joc îl are în etapa a 3-a a Ligii 3, în deplasare la Avântul Reghin, la 10 septembrie, de la ora 17:00. CS Hunedoara joacă tot atunci, acasă, cu Sănătatea Cluj.

Foto și video: Turda News

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-2-sapte-meciuri-au-loc-in-acest-moment-meciul-celor-de-la-fc-pucioasa-anulat-de-frf-19199160

https://liga2.prosport.ro/liga-3/poli-timisoara-prelungeste-cu-cateva-zile-viata-rivalei-acs-poli-fosta-prim-divizionara-e-in-agonie-dar-si-a-amanat-meciul-din-etapa-a-2-a-a-ligii-3-cu-ajutorul-e-19199026

https://liga2.prosport.ro/liga-3/presedintele-fc-pucioasa-si-sotia-sa-medicul-de-familie-care-ar-fi-falsificat-adeverinte-de-vaccinare-pentru-jucatori-au-fost-arestati-meciul-cu-afc-odorheiu-secuiesc-anulat-de-frf-19199052

 

Marius ANGHEL 04 Sep. 2021, 00:57 Liga 3
Pe aceeași temă