VIDEO | Fază de cascadorii râsului în meciul dintre Slatina și Alexandria, cu arbitrul central în rol principal. Oltenilor nu le-a prea venit să râdă când s-au uitat la tabelă: ”Ne credeam invincibili”

Liga2.ro 04 May. 2022, 13:58 Liga 3

Etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 3 a adus un rezultat surpriză în Seria a 6-a, însă și o fază amuzantă pe terenul liderului CSM Slatina, în care a fost implicat arbitrul central Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe).

CSM Slatina și-a întrerupt o serie de 14 meciuri consecutive fără eșec cu înfrângerea de acasă cu CSM Alexandria

În etapa intermediară din Liga 3, CSM Slatina a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 1-2, meciul cu CSM Alexandria, echipa momentului în această serie.

Oltenii conduși de Ovidiu Burcă pierduseră ultimul joc anul trecut, în 22 octombrie, tot acasă, cu U Craiova 2, cu 0-3. De atunci, fosta divizionară secundă a înregistrat o serie de 14 meciuri cu rezultate pozitive, dintre care zece victorii.

Cu Alexandria, Slatina a fost condusă cu 2-0, după reușitele lui Leonardo Paulino Marques da Silva (45, 63), iar Constantin Radu (78) a redus din diferență pe final. Oltenii au avut șapte minute de prelungire pentru a egala, însă n-au reușit să mai înscrie.

În aceste prelungiri, arbitrul Cristian Moldoveanu a oferit o fază comică, de cascadorii râsului.

Arbitrul Cristian Moldoveanu, moment comic la meciul de la Slatina

În minutul 90+1, după o repunere a balonului din 6 metri de către CSM Slatina, arbitrul de centru Cristian Moldoveanu a alergat cu spatele, fără să se uite dacă are pe cineva în apropierea sa. Astfel, arbitrul a ajuns în situația de a se împiedica de un fotbalist al gazdelor, de Dorin Toma, și de a cădea pe spate.

Toma era, la rândul său, cu spatele spre arbitru și nu a anticipat faza. A fost surprins de cel care avea să se împiedice de el și să cadă pe spate, însă i-a întins mâna să-l ajute să se ridice, centralul și-a cerut scuze și jocul a continuat fără să fie întrerupt.

Spectatorii, iritați în acel moment din cauza scorului, l-au apostrofat pe arbitru, fără ca măcar să guste faza de cascadorii râsului.

CSM Slatina mai are avans doar cinci puncte față de CSM Alexandria și Viitorul Dăești

Revenind la rezultat, CSM Slatina a înregistrat primul eșec în play-off, în etapa a 6-a, după ce în meciurile anterioare a acumulat și două remize. Cu totalul de 52 de puncte pe care le are se menține pe locul 1 în Seria a 6-a, însă mai are un avans de doar cinci puncte față de CSM Alexandria și Viitorul Dăești, ambele cu 47 de puncte și câștigătoare în această rundă.

Viitorul Dăești s-a impus cu 1-0 la Vedița Colonești.

CSM Alexandria a obținut cele mai multe puncte în acest play-off, cu patru victorii și două remize, reușind să urce pe locul 2 în serie, poziție care duce la manșa semifinală a barajului de promovare în Liga 2.

Până la finalul play-off-ului mai sunt de disputat trei etape, în care se vor repeta jocurile din tur.

Ovidiu Burcă, antrenorul CSM Slatina: ”Ne credeam invincibili. Ei bine, nu suntem”

Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, a declarat după înfrângerea cu CSM Alexandria că speră ca acest rezultat să-i trezească pe jucătorii săi, care se credeau invincibili în ultima perioadă.

”Am făcut o primă repriză foarte bună, am primit gol în minutul 45 şi s-a schimbat tot planul jocului. Este un duş rece, am impresia că ne credeam invincibili. Ei bine, nu suntem. La fotbal, dacă nu eşti motivat, dacă nu ai foame de rezultate, dacă nu vrei să te autodepăşeşti zi de zi, meci de meci, săptămână de săptămână, nu poţi să câştigi toate meciurile. E o lecţie din care trebuie să învăţăm.
Au fost anumiţi jucători care au resimţit o anumită stare de oboseală, pe care am văzut-o în teren. Niciodată nu o să fac critici public la adresa jucătorilor, ce avem de analizat şi de corectat o să o facem la analiza video, intern. Întodeauna câştigăm toţi şi întotdeauna pierdem toţi”, a declarat, citat de Gazeta nouă, Ovidiu Burcă.

”Le-am zis tot timpul, şi când am avut opt puncte avans, când credeam că totul e bine şi frumos, la fotbal ajunge un moment de neatenţie să strici tot ce ai construit într-un an. De astea, sunt un pic mâhnit, dar trebuie să rămânem calmi, lucizi, pentru că totuşi am pierdut o partidă după foarte mult timp, poate că duşul asta rece ne va prinde bine”, a mai comentat Burcă.

CSM Slatina mai are meciuri cu Vedița Colonești (acasă), Viitorul Dăești (acasă) și CSM Alexandria (deplasare), pentru la baraj, iar cu trei puncte luate în aceste jocuri este matematic calificată.

Bogdan Ciobanu, președinte CSM Alexandria: ”Mergem în continuare către baraj. Prima finală va fi cu Dăeşti”

De partea cealaltă, CSM Alexandria a recuperat o diferență de șase puncte față de Viitorul Dăești, a urcat pe locul 2, însă tot nu e suficient pentru a o depăși la finalul sezonului. În caz de egalitate, primul criteriu de departajare este numărul de puncte cu care s-a încheiat sezonul regular, iar trupa vâlceană este în avantaj.

Preşedintele echipei din Alexandria, Bogdan Ciobanu, nu-și face speranțe la locul 1, considerând Slatina ca și calificată la baraj cu cele cinci puncte avans pe care le are acum.

”Un meci frumos, între două echipe bune, cum a fost şi la Alexandria. Cred că am reuşit să câştigăm dată fiind presiunea care a fost pe echipa gazdă. Noi, mergem în continuare către baraj, să încercăm să prindem locul al doilea. Nu cred că Slatina va scăpa locul 1, întrucât a defilat în această serie şi cred că merită primul loc.
Mai avem trei meciuri, prima finală va fi cu Dăeşti, pe care-i vom întâlni vineri. Sper să avem o prestaţie la fel de bună ca în acest meci, iar dacă vom juca la fel, sigur cele trei puncte vor merge la Alexandria.
E greu să prindem primul loc, pentru că noi avem meciuri mai grele decât Slatina, care nu cred că-l va pierde”, a declarat Bogdan Ciobanu, citat de Gazeta nouă.

CSM Alexandria urmează să mai aibă meciuri cu Viitorul Dăești (deplasare), Vedița Colonești (deplasare) și CSM Slatina (acasă).

Foto: CSM Slatina

https://liga2.prosport.ro/liga-3/etapa-intermediara-in-liga-3-17-meciuri-au-loc-acum-in-play-off-si-play-out-stim-deja-12-echipe-calificate-matematic-la-baraj-19229703

Liga2.ro 04 May. 2022, 13:58 Liga 3
Pe aceeași temă