VIDEO | Amicalul echipelor care se luptă la promovare în Liga 3, decis de un singur gol. Bucovina Rădăuți și SC Oțelul au avut probleme din pricina terenului greoi

Autor: Andrei PASCU Publicat: 04 Feb. 2021, 20:00 Actualizat: 04 Feb. 2021, 20:20 Liga 3

Două dintre echipele care se bat la promovare în acest sezon, în Liga 3, au jucat un meci amical. Este vorba de Bucovina Rădăuți (locul 3 în Seria 1 a Ligii 3) și SC Oțelul (locul 2 în Seria 2 a Ligii 3). Partida s-a desfășurat pe terenul Rădăuțiului, iar gazdele au câștigat la un gol diferență, 1-0.

Ionel Stoian a decis meciul dintre Bucovina Rădăuți și SC Oțelul 

Gazonul a fost însă unul cu probleme, iar potrivit ASC Oțelul, a pus mari dificultăți jucătorilor celor două echipe. În prima repriză, jocul a fost echilibrat conform Rădăuți Ziar, iar ambele și-au împărțit posesia. Au fost câteva momente bune pentru echipe, pe contraatac, dar în cele din urmă s-a intrat la cabine la egalitate, 0-0.

Ciobanu, de la Bucovina Rădăuți, a semnat ratarea primei părți. A scăpat singur cu portarul gălățenilor, Dinu, dar acesta a scos spectaculos. În repriza a doua, gazdele nu au mai ratat ținta, iar în minutul 74 au marcat. Reușita lui Stoian, cu capul, a decis soarta partidei.

  • Bucovina Rădăuți în prima repriză: Butnariu – Șpac, Florescu, Chirilescu, Coajă, Pitic, Vitu, Străjeriu, Stroe, Irimescu, R.Ciobanu.
    Bucovina Rădăuți în repriza a doua: Puianu, Antonesei, Vișinar, Nistor, E. Ciobanu, Dănilă, Băjenar, I. Coroamă, C. Coroamă, Plămadă, Stoian. Au mai jucat Rotar, Ionesi.
    Antrenor: Iualian Ionesi
  • SC Oțelul în prima repriză: Dinu – Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Sevastian – Neagu, Cucu – Bîrlădeanu, Dobre, Nica – Răducan.
    SC Oțelul în repriza a doua: Ursu – Farcaș, Mereuță, Crihană, Stoian – Cireș Iani – Alecu, Dobre, Petrache – Cîrjan.
    Antrenor: Petre Grigoraș 

Bucovina Rădăuți are meci cu Juniorul Suceava, SC Oțelul cu Dante Botoșani 

Conform programului publicat la reluarea pregătirilor, Bucovina Rădăuți va juca următorul amical peste o săptămână, pe 13 februarie, cu Juniorul Suceava.

SC Oțelul se află din 29 ianuarie în cantonament la Câmpulung Muscel. Are următorul meci sâmbătă, cu Dante Botoșani, locul 8 în Seria 1 a Ligii 3.

 

Bucovina Rădăuți e pe locul 3 în Seria 1 a Ligii 3, cu 22 de puncte în 10 meciuri, dar e la egalitate de puncte cu locurile 1 și 2, Știința Miroslava și Foresta Suceava. De partea cealaltă, aflată în Seria 2 din Liga 3, SC Oțelul e pe locul 2, cu același punctaj ca Bucovina Rădăuți și tot la egalitate cu liderul Dacia Unirea Brăila.

Foto: SC Oțelul Galați și CSM Bucovina Rădăuți

Video: SC Oțelul Galați

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 04 Feb. 2021, 20:00 Actualizat: 04 Feb. 2021, 20:20 Liga 3
Pe aceeași temă