VIDEO | Amicalul echipelor care se luptă la promovare în Liga 3, decis de un singur gol. Bucovina Rădăuți și SC Oțelul au avut probleme din pricina terenului greoi

Andrei PASCU 04 Feb. 2021, 20:00 Liga 3

Două dintre echipele care se bat la promovare în acest sezon, în Liga 3, au jucat un meci amical. Este vorba de Bucovina Rădăuți (locul 3 în Seria 1 a Ligii 3) și SC Oțelul (locul 2 în Seria 2 a Ligii 3). Partida s-a desfășurat pe terenul Rădăuțiului, iar gazdele au câștigat la un gol diferență, 1-0.

Ionel Stoian a decis meciul dintre Bucovina Rădăuți și SC Oțelul 

Gazonul a fost însă unul cu probleme, iar potrivit ASC Oțelul, a pus mari dificultăți jucătorilor celor două echipe. În prima repriză, jocul a fost echilibrat conform Rădăuți Ziar, iar ambele și-au împărțit posesia. Au fost câteva momente bune pentru echipe, pe contraatac, dar în cele din urmă s-a intrat la cabine la egalitate, 0-0.

Ciobanu, de la Bucovina Rădăuți, a semnat ratarea primei părți. A scăpat singur cu portarul gălățenilor, Dinu, dar acesta a scos spectaculos. În repriza a doua, gazdele nu au mai ratat ținta, iar în minutul 74 au marcat. Reușita lui Stoian, cu capul, a decis soarta partidei.

  • Bucovina Rădăuți în prima repriză: Butnariu – Șpac, Florescu, Chirilescu, Coajă, Pitic, Vitu, Străjeriu, Stroe, Irimescu, R.Ciobanu.
    Bucovina Rădăuți în repriza a doua: Puianu, Antonesei, Vișinar, Nistor, E. Ciobanu, Dănilă, Băjenar, I. Coroamă, C. Coroamă, Plămadă, Stoian. Au mai jucat Rotar, Ionesi.
    Antrenor: Iualian Ionesi
  • SC Oțelul în prima repriză: Dinu – Farcaș, Sîrghi, Ghiocel, Sevastian – Neagu, Cucu – Bîrlădeanu, Dobre, Nica – Răducan.
    SC Oțelul în repriza a doua: Ursu – Farcaș, Mereuță, Crihană, Stoian – Cireș Iani – Alecu, Dobre, Petrache – Cîrjan.
    Antrenor: Petre Grigoraș 

Bucovina Rădăuți are meci cu Juniorul Suceava, SC Oțelul cu Dante Botoșani 

Conform programului publicat la reluarea pregătirilor, Bucovina Rădăuți va juca următorul amical peste o săptămână, pe 13 februarie, cu Juniorul Suceava.

SC Oțelul se află din 29 ianuarie în cantonament la Câmpulung Muscel. Are următorul meci sâmbătă, cu Dante Botoșani, locul 8 în Seria 1 a Ligii 3.

 

Bucovina Rădăuți e pe locul 3 în Seria 1 a Ligii 3, cu 22 de puncte în 10 meciuri, dar e la egalitate de puncte cu locurile 1 și 2, Știința Miroslava și Foresta Suceava. De partea cealaltă, aflată în Seria 2 din Liga 3, SC Oțelul e pe locul 2, cu același punctaj ca Bucovina Rădăuți și tot la egalitate cu liderul Dacia Unirea Brăila.

Foto: SC Oțelul Galați și CSM Bucovina Rădăuți

Video: SC Oțelul Galați

 

 

Andrei PASCU 04 Feb. 2021, 20:00 Liga 3
Pe aceeași temă