Victorie categorică pentru Oțelul Galați în ultimul amical

Octavian Vasilescu 12 Aug. 2018, 14:21 Liga 3
Victorie categorică pentru Oțelul Galați în ultimul amical

SC Oțelul Galați a înregistrat o nouă victorie în perioada de pregătire, scor 5-0 în dauna echipei CSM Râmnicu Sărat, formație înscrisă de asemenea în Liga a III-a. Pentru gruparea de la malul Dunării urmează meciul cu Pescărușul Sarichioi, din faza a II-a a Cupei României.

Marius Matei, Andrei Antohi, Alexandru Stan, Andrei Munteanu și George Cîrjan, din penalty, au marcat pentru Oțelul în ultimul amical. Echipa de start folosită de antrenorul Stelian Bordieanu: Udeanu – Al. Vasile, Gîță, Ghiocel, Manău – A. Munteanu, R. Moglan, I. Codreanu, Al. Stan – Antohi, M. Matei. Pe parcurs au mai intrat Iliescu, Balint, R. Dumitru, Crihană, A. Bordieanu, Stoian, Petică, Iancu și Cîrjan.

Meciul din Cupă dintre Oțelul Galați și Pescărușul Sarichioi va avea loc miercuri, de la ora 17:30.

Țintarul Ligii a III-a va fi tras pe 17 august, de la ora 13:00. Evenimentul organizat la Casa Fotbalului va putea fi urmărit LIVE pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal, dar și în format LIVE TEXT pe site-ul www.liga2.prosport.ro.

 80 de echipe vor lua startul în Liga a III-a, urmând să fie împărțite în cinci serii, alcătuite din 16 formații. Campionatul va începe pe 24 august, iar în eșalonul secund promovează doar campioanele din fiecare serie. Din noul sezon, echipele din Liga 3 vor folosi un jucător U21 și doi U20.

În Liga a III-a vor mai lua startul echipe precum FC R București, FC U Craiova 1948, AS SR Brașov sau SCM Gloria Buzău.

Octavian Vasilescu 12 Aug. 2018, 14:21 Liga 3
Pe aceeași temă