UTA termină turul pe locul 3. Nagy: „Suntem la mâna noastră, pe podium”

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 10:59 Liga 3

UTA Bătrâna Doamnă a încheiat turul așa cum l-a început și așa cum își dorea, victorioasă. Sâmbătă, arădenii au câștigat cu 4-2 pe terenul Hunedoarei. Trupa alb-roșie e pe locul 3 la jumătatea întrecerii, la un singur punct de Mama Mia Becicherecu Mic și la trei lungimi distanță de liderul Național Sebiș.

Deși condusă și, la un moment dat, amenințată de revenirea hunedorenilor în joc, UTA a făcut diferența pe arena ce poartă numele marelui Michael Klein. „Am avut reacție la golul primit din penalty, nu s-a pus problema învingătoarei. N-au interesat cele 3 puncte, să încheiem acest tur învingători. Au fost minusuri cu plusuri, dar suntem la mâna noastră, pe podium. Rămânem cel puțin încă două săptămâni în program, apoi ne încărcăm bateriile. Vine o vacanță foarte lungă, dar meritată, deși până la următorul joc oficial e distanță mare, e o problemă. Urmează o analiză, vedem ce e de făcut în continuare”, a spus Roland Nagy.

Antrenorul utist a fost obligat să facă o schimbare timpurie, Dragoș a acuzat dureri după 20 de minute și a solicitat să iasă. Pe final, Roli Nagy le-a oferit șansa debutului în Liga a III-a lui Cristi Dobrean și Adrian Petre.

Grădinariu: „La nivel spiritual și educațional, ora exactă se dă din vestul țării!”

Galeriile UTA-ei și Corvinului (hunedorenii nu-și pot striga echipa decât după numele care le-a adus atâtea bucurii) au oferit sâmbătă clipe superbe. Legați de o prietenie veche, fanii arădeni și cei de lângă furnale s-au grupat unii lângă alții în peluza arenei „Michael Klein”, cu mesajul comun „Pasiunea care ne unește”. S-a scandat pe rând, pentru fiecare echipă și, la final, fotbaliștii au alergat să le mulțumească pentru 90 de minute fantastice.

Prin vocea lui Codru Grădinariu, echipele s-au înclinat încă o dată. „O acțiune extraordinară, întotdeauna am avut senzația că am avut ceva de arătat tuturor. Un gest de la care foarte mulți ar putea să învețe, sunt foarte bucuros că așa gândesc suporterii. Sintagma că ora exactă să dă de la București a rămas doar la nivel economic. La nivel spiritual și al educației, și astăzi am demonstrat, prin gestul galeriei, că se dă din vestul țării!”, a punctat team-managerul utist.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Musca

Marius ANGHEL 23 Nov. 2014, 10:59 Liga 3
Pe aceeași temă