UTA a renunțat la ideea de a trece granița în Ungaria pentru a juca un amical și speră să întâlnească două echipe din județ până la startul play-off-ului

Liga2.ro 13 Jun. 2020, 09:24 Liga 2
UTA a renunțat la ideea de a trece granița în Ungaria pentru a juca un amical și speră să întâlnească două echipe din județ până la startul play-off-ului

UTA își gândește atent programul de amicale din această perioadă, în vederea pregătirii meciurilor pe puncte din play-off-ul de promovare din Liga 2. Astfel, arădenii conduși de Laszo Balint au decis să nu se mai deplaseze în Ungaria, la Szeged, variantă la care se gândeau pentru a disputa un meci de pregătire, ci au hotărât să apeleze la conjudețenele din Liga 3.

Este vorba despre Progresul Pecica și Șoimii Lipova, care nu s-au reunit încă, dar ar trebui să o facă săptămâna viitoare.

„Am decis să nu mai riscăm o deplasare în Ungaria în acest moment, ci să rămânem într-un mediu sigur și să apelăm la ajutorul unor echipe de Liga 3-a din județul nostru. Nu sunt chiar bătute în cuie aceste teste, în sensul că trebuie văzut exact ce reguli vor trebui respectate după 15 iunie, dar am vrea să jucăm cu Pecica pe 20 iunie, iar cu Lipova, pe 26. Dacă va mai fi cazul și stafful tehnic își va mai dori acest lucru, s-ar putea să ne deplasăm la Szeged în luna iulie”, a declarat, pentru Sport Arad, Codru Grădinariu, directorul general clubului UTA.

Pentru acest final de săptămână, utiștii merg tot pe un joc în familie, la care nu vor participa fundașii laterali, Marius Tomozei și Bogdan Stancu, ambii cu probleme medicale. Ultimul reintră treptat în efort prin alergări ușoare, însă mai e nevoie de zile bune până să revină în grup.

În lipsa unor adversari în apropiere pe care îi putea întâlni în meci amical, UTA a desfășurat și weekendul trecut tot un meci în familie.

Sursa: Sport Arad

Liga2.ro 13 Jun. 2020, 09:24 Liga 2
Pe aceeași temă