Unirea Dej, achiziții importante în încercarea de a promova în Liga 2. A adus doi tineri de la CFR Cluj și Petrolul

Andrei PASCU 09 Feb. 2021, 19:45 Liga 3
Unirea Dej, achiziții importante în încercarea de a promova în Liga 2. A adus doi tineri de la CFR Cluj și Petrolul

Unirea Dej, liderul Seriei 9 din Liga 3, a făcut două mutări cel puțin interesante zilele trecute, înainte ca perioada de transferuri să se termine. I-a adus pe atacantul Sebastian Serediuc, de la CFR Cluj, și pe portarul Ștefan Cristian Georgescu, de la Petrolul, anunță Dej24.

Unirea Dej i-a adus pe Sebastian Serediuc și Ștefan Cristian Georgescu 

Serediuc a ajuns în această iarnă la campioana României, transferat fiind de la o altă echipă din Liga 3, Minaur Baia Mare. Vârful ajungea în prima divizie după numai câteva luni petrecute la echipa antrenată acum de Vasile Miriuță. El sosise la Minaur Baia Mare în septembrie anul trecut, din Spania, unde a jucat pentru Lleida Esportiu.

Sebastian Serediuc a semnat cu CFR Cluj un contract pe trei ani și jumătate, până în vara lui 2023, dar acum ardelenii au decis să îl împrumute, pentru a prinde meciuri.

Atacantul născut la Hunedoara și plecat în Spania încă de la vârsta de 6 ani a jucat bine la Minaur Baia Mare și a atras atenția echipei din Ardeal. În cele nouă meciuri în care a apucat să evolueze în Liga 3, Sebastian Serediuc a marcat de șase ori.

În ceea ce îl privește pe Ștefan Cristian Georgescu, a fost adus de la Petrolul. În vârstă de 19 ani, portarul a mai jucat și la CSO Plopeni, altă formație din Liga 3, dar care activează în Seria 5.

Unirea Dej, două puncte avans în fruntea Seriei 9 din Liga 3 

Unirea Dej este liderul Seriei 9 din Liga 3, cu 25 de puncte după 10 etape. Are două puncte avans peste locul 2, CSO Cugir, și șase peste poziția a 3-a, Avântul Reghin.

În prima etapă din 2021, Unirea Dej evoluează pe teren advers cu Industria Galda, ultima clasată.

Foto: FC Unirea Dej oficial

 

 

 

Andrei PASCU 09 Feb. 2021, 19:45 Liga 3
Pe aceeași temă