Unirea Alba Iulia s-a reunit cu Valentin Sinescu antrenor şi 17 jucători. Viitorul clubului depinde din nou de transferul lui Nicolae Stanciu

Dan HENEGAR 20 Jul. 2021, 11:17 Liga 3

Unirea Alba Iulia a demarat, luni, 19 iulie 2021, pregătirile pentru noul sezon de Liga 3, ediția 2021-2022, cu un nou antrenor, Valentin Sinescu, şi jucători care au şi uitat numărul lunilor de când nu sunt plătiţi.

”Se vinde sau nu se vinde Nicolae Stanciu, a fost chestiunea zilei pe stadionul ”Cetate” la reunirea ”alb-negrilor”, produsă cu câteva zile întârziere, tocmai pentru a se lămuri plecarea fostului unirist la Galatasaray Istanbul, scrie Ziarul Unirea.

Valentin Sinescu și-a început mandatul la Unirea cu o discuție prelungită în vestiar

La trei zile după ce a împlinit 58 de ani, ploieşteanul Valentin Sinescu a debutat în mandatul său la cârma grupării din Cetatea Marii Uniri cu o discuţie prelungită în vestiar, de peste 40 de minute, răstimp în care şi-a expus filozofia despre fotbal. În timp ce fotbaliştii se pregăteau de exerciţiile de pe terenul secund, a început să plouă, semn considerat drept aducător de belşug, cu trimitere la concretizarea transferului lui Nicolae Stanciu.

”Este prematur să enunţ judecăţi de valoare. Am avut o discuţie plăcută cu jucătorii, cu deznodământ fericit şi sper ca circumstanţele viitoare să ne perimită o colaborare. Sper ca până la debutul viitorului sezon să se rezolve din probleme, să existe baza firească să clădim corect. I-am promis lui Mihai Dăscălescu, e o datorie de onoare, iar când zbaterea lui se va opri şi va vrea să se retragă, o să o fac şi eu. Miza este să încercăm să realizăm progresul, să reuşim o clasare mai bună decât precedenta”, a spus, citat de Ziarul Unirea, Valentin Sinescu, ce va fi ajutat de Marcel Rusu şi Ştefan Mardare.

  • În sezonul trecut al Ligii 3, Unirea a încheiat campionatul pe locul 7 din 10 în Seria a 9-a, cu 23 de puncte acumulate în 18 meciuri.

17 jucători a avut echipa din Alba Iulia la reunire

Au fost prezenţi 17 jucători (Andrei David nu s-a antrenat, intenţionând să plece), noutăţile numindu-se portarul Sergiu Bistrae (din Cîmpeni, n. 2003) şi Alexandru Lupea (n. 1999, fost junior al albaiulienilor). Au mai răspuns prezent: Sîntoma – F. Morar, Mardare, Scrob, Dehelean, V. Codrea (curtat de CSM Deva), Fetiţa, Selagea, Mîlnă, Pocol, Bîrdea, Haj, Bakcsi și P. Dani.

Alexandru Giurgiu a absent motivat, iar pentru Joldeş, Adam sau Zsigmond (ultimul vrea să renunţe, pentru a munci la afacerea familiei) nu se cunosc destinaţiile.

Foto: Ziarul Unirea

Dan HENEGAR 20 Jul. 2021, 11:17 Liga 3
Pe aceeași temă