Sucevenii speră să câștige la „masa verde” punctele pierdute la Dorohoi

26 Mar. 2012, 10:07 Liga 3
Sucevenii speră să câștige la „masa verde

La finalul partidei, oficialii Rapidului au contestat dreptul de joc al fotbalistului Eduard Sandu de la FCM Dorohoi, pe motiv că, pentru a putea evolua la formația pregătită de Vespazian Colban, acesta avea nevoie de acceptul formației CSM Pașcani, cazul urmând să se afle pe masa Comisiei de Disciplină a FRF, care se va întruni la mijlocul săptămânii viitoare.

La meciul dintre FCM Dorohoi și Rapid Suceava au asistat numai puțin de 800 de spectatori, aproximativ 100 dintre aceștia fiind suporteri ai „ceferiștilor”. Marin Barbu, antrenorul grupării ASC Bacău, principala contracandidată a Rapidului în lupta pentru promovare, a profitat de faptul că echipa sa va juca meciul din etapa a XVII-a abia astăzi, și a fost prezent la Dorohoi, pentru a-și spiona viitorii adversari.

Pe teren a fost doar egal

Gruparea suceveană de Liga a III-a a încheiat nedecis, ieri, la Dorohoi, scor 0-0 și a pierdut astfel două puncte importante în perspectiva luptei pentru promovare. În condițiile în care alb-vișiniii au evoluat în primele 45 de minute contra vântului, repriza întâi a fost una echilibrată, cele două formații trecându-și în cont câte două ocazii de gol, Marinkovic și Sumanariu de la oaspeți, respectiv Boroștean și Bordeianu.

Partea a doua meciului a fost însă controlată cu autoritate de formația vizitatoare, echipa gazdă, angrenată în cursa pentru salvarea de la retrogradare, părând să fie super mulțumită și cu un rezultat de egalitate. Sarabanda ratărilor Rapidului a început în minutul 60 când Semeghin l-a pus la încercare pe fostul portar al Cetății, Rohețki, cu un șut de la 20 de metri. Imediat, Velescu a irosit o bună ocazie, bine servit fiind la marginea careului mare de același Semeghin.

În continuare, Golofca a trecut și el în două rânduri pe lângă deschiderea scorul, la una dintre aceste faze Rohețki a fost bătut, dar ex-suceveanul Halip a apărut din pământ și a scos mingea de pe linia porții. Pe final, pe fondul dominării accentuate a Rapidului, dorohoienii și-au creat și ei două șanse de a înscrie pe contraatac, ambele rezolvate cu succes de portarul Pascal. Ultima fază a meciului a fost și cea mai contestată de către delegația rapidistă, care a solicitat penalty la o intervenție cu mână a unui apărător advers în propria suprafață de pedeapsă.

Rapid a evoluat în formula Pascal – P. Bosancu, Velescu, Fl. Plămadă, Oniu – Tincu, Sumanariu, Ghiviziu – Negru, Marinkovic, Semeghin. Au mai intrat Golofca, Cornea și I. Plămadă.

articol scris de Gabriel TODERAȘCU

26 Mar. 2012, 10:07 Liga 3
Pe aceeași temă