Virgil Nițoi a preluat frâiele Chirnogiului! Primarul promite susținere

12 Jul. 2012, 11:37 Stiri
Virgil Nițoi a preluat frâiele Chirnogiului!** Primarul promite susținere

Odată cu schimbarea fostului primar Vasile Checiu, la Chirnogi a început să se vadă mâna noului edil, Irinel Roman. USL-istul care l-a bătut pe Checiu la alegerile din 10 iunie pentru fotoliul de primar, a spus initial că renunță la echipa secundă a chirnogenilor. După ce a văzut care sunt costurile pentru a ține o echipă în Liga 3, Roman s-a luat cu mâinile de păr. Chiar și așa, noul edil a „alergat” săptămâna aceasta după bani să le dea jucătorilor salariile restante. După o întrunire a Consiliului Director care a avut loc miercuri 11 iulie, situația s-a stabilizat la Chirnogi. Jucătorii își vor primi salariile iar clubul va activa atât în Liga 3 cât și în Liga 4.

Schimbare pe banca tehnică

După demiterea lui Pește – Vasile Florea, echipa din Chirnogi a rămas pentru câteva zile pe mâna lui Adrian Cristea, technician care se ocupa mai mult de echipa a II-a a clubului. Oficialii echipei au fost anunțați însă de Adi Cristea că renunță la antrenorat pentru o perioadă, iar banca tehnică a rămas goală la capitolul antrenor. În acest context, Virgil Nițoi, technician care a mai antrenat Victoria a revenit la cârma echipei. „Domnul Cristea ne-a anunțat că nu mai vine la echipă din motive personale. L-am înțeles și l-am rugat să ne mai ajute când mai avem nevoie dar deocamdată la echipă decizia îi aparține noului technician, Virgil Nițoi”, a afirmat, Irinel Roman, edilul localității Chirnogi.

„Avem mare nevoie de sprijinul societăților din zonă”

La nivelul lotului nu vor fi prea mari schimbări. Cu jucătorii din sezonul trecut, Victoria speră să nu aibă grijile retrogradării. Radu Marius (Saxon), Gabriel Cotea, Ioniță Gheorghe, Bidirean și alți fotbaliști vor pune umărul la treabă pentru a evita vreo catastrofă. „Când am venit la Primărie nu am spus că desființez echipa. Avem o bază sportivă foarte frumoasă la Chirnogi și ar fi păcat să stric eu ceea ce s-a construit. În schimb, avem mare nevoie de sprijinul societăților din zonă pentru a ne descurca mai bine la acest club. Eu sunt optimist și sper ca totul să fie bine. Îi asigur pe fanii acestei formații că voui face tot posibilul ca la Chirnogi să avem fotbal. Ar fi mare păcat”, a mai afirmat noul edil, Irinel Roman.

Lotul echipei din Liga a 3-a va beneficia și de un cantonament montan, urmând ca în acest weekend, oficialii clubului să stabilească și locația.

Sursa: Ediția

12 Jul. 2012, 11:37 Stiri
Pe aceeași temă