Virgil Bogatu s-a despărțit de Dunărea în Săptămâna Mare!

Mihai Andries 03 May. 2013, 21:18 Stiri
Virgil Bogatu s-a despărțit** de Dunărea în Săptămâna Mare!

Dunărea a rămas fără antrenor în Săptămâna Mare! Virgil Bogatu, tehnicianul călărășenilor a renunțat la a mai pregăti formația călărășeană. Toate se trag de la înfrângerea cu Sportul Studențesc. Umilința pe care a primit-o antrenorul călărășean a fost „bomboana pe colivă”. Dunărea a pierdut un meci ce părea ușor, însă jucătorii călărășeni s-au făcut de râs în fața propriilor suporteri, scor 2 – 3.

„Nu este posibil așa ceva. Eu nu mai pot suporta umilința. Am ales să ne despărțim amiabil. Nu m-a dat nimeni afară! Eu am fost cel care a luat decizia de a părăsi banca tehnică, nu mi-a spus nimeni să plec. Asta e! Nu am ce să fac. Nici să fiu umilit așa în ultimul hal nu mai pot să suport. Poate echipa va merge mai bine fără mine. Le doresc mult succes în continuare și îi voi susține pe băieți”, a afirmat Bogatu pentru site-ul editia.ro.

În locul fostului antrenor, Mirel Condei și Cosmin Onofrei se vor ocupa de echipă. Până la clarificarea situației pe banca tehnică, Dunărea va apela la cunoștințele „căpitanului-jucător” Mirel Condei însă este foarte probabil ca echipa să termine fără un principal pe bancă până la finalul acestui sezon. Deocamdată conducerea echipei nu a comunicat oficial vreun nume de antrenor care să vină în locul lui Virgil Bogatu. Fostul antrenor călărășean a lăsat echipa de pe malul Borcei pe poziția a 5-a în clasamentul general cu 30 de puncte în 19 meciuri.

Ca o știre de ultimă oră, în meciul de azi de la Râmnicu Sărat, călărășenii au pierdut la limită, scor 0-1, unicul gol al meciului fiind marcat de Butoi

 

Sursa: Ediția.ro

Mihai Andries 03 May. 2013, 21:18 Stiri
Pe aceeași temă