Urban Titu face recurs în „cazul” Axel Togbé!

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 01:24 Stiri
Urban Titu face recurs** în

„Cazul” Axel nu este nici pe departe încheiat pentru Urban Titu. După ce Comisia de Litigii a FRF a dat câștig de cauză lui FCM Târgoviște, oficialii grupării din sudul județului și-au propus să facă recurs în acest caz.

Conducătorii Urbanului au luat deja legătura cu un avocat, iar săptămâna viitoare vor înainta o cerere către forul național de fotbal. Cel care va reprezenta Titu în acest proces va fi nimeni altul decât Dan Idita, adică omul care a făcut pe FC U Craiova câștigătoare în litigiul cu FRF.

Reprezentantul Primăriei Titu la echipa de fotbal consideră că Municipalul a ieșit pe nedrept învingătoare pe masa Comisiei de Litigii, atâta timp cât jucătorul francez nu avea drept de joc. „Nu mă așteptam ca decizia să fie în favoarea Municipalului. Cum eu consider în continuare că avem dreptate, o să facem recurs în acest sens. Deja ne-am angajat un avocat care ne  reprezintă în acest proces. După ce a luat la cunoștiință despre ce este vorba, ne-a promis că putem câștiga. Nici acum nu înțeleg cum Comisia de Litigii a considerat că cererea noastră poate fi una nefondată? Păi, ce trebuia să scriem un roman despre jucătorul francez. Și acum am senzația că totul a fost cusut cu ață albă. Eu cred în felul următor: dacă jucătorul avea drept de joc, de ce nu a mai fost folosit niciodată după meciul cu noi? Vedeți, că totuși ceva se leagă în acest caz, unde noi am ieșit pierzători. Vom face toate demersurile pentru a câtiga cele trei puncte cu FCM”, declarat Vlad Oprea

VEZI VERDICTUL DAT DE FEDERAȚIE ÎN CAZUL TOGBE

 

Zotic: „Titu nu are niciodată șanse de câștig”

Conducătorii de la FCM Târgoviște nu se tem de recursul pe care îl fac cei de la Urban Titu în „cazul” Axel Togbé. Finanțatorul Ghiorghi Zotic consideră că gruparea din sudul județului nu va avea nici o șansă de a întoarce decizia definitivă oferită de Comisia de Litigii a Federației Române de Fotbal la jumătatea lunii decembrie, în urma memoriul înaitat de Urban pe jucătorul francez.

Patronul Municipalului consideră că fotbalistul de culoare a avut drept de joc în acel meci, atâta timp cât pe legitimația sa există viza forului național de fotbal. „Mă bucur că oficialii Urbanului vor să facă recurs în acest caz, dar niciodată nu vor avea șanse de câștig. La Titu există niște oameni care vor să câștige puncte la comisii și nu pe teren. Ei nu o să mai poată întoarce vreodată verdictul dat de Comisia de Litigii, după ce s-a dovedit că fostul jucător al nostru a avut drept de joc. Atâta timp cât pe carnetul său de jucător exista viza FRF, cum putea acea comisie să nu spună că francezul nu ar fi putut intra în acel meci. De la bun început a fost clar că trebuia să ieșim învingători în acest litigiu. Nu am avut nici o teamă că Titu ar fi putut câștiga meciul, după ce eu am mers cu jucătorul de i-am înregistrat actele la federație. Cu toți avocații pe care îi angajează Titu, FCM Târgoviște rămâne mereu câștigătoare în acest proces”, a declarat Ghiorghi Zotic.

VEZI DE LA CE A PORNIT SCANDALUL DINTRE CELE DOUĂ‚ ECHIPE DÂMBOVIȚENE

Finanțatorul Municipalului lasă de înțeles că după jocul cu Titu, francezul nu a putut sta la Șotânga pentru că a întâmpinat anumite probleme familiale și a trebuit să se întoarcă în Franța.

Sursa: Sport Dâmbovițean

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 01:24 Stiri
Pe aceeași temă